Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown vs. Raw 2006

PSP
WWE Smackdown vs. Raw 2006
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 december 2005
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.5

Speltest av azhyc

Inskickad av azhyc den 21/01 -07 21:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Smackdown vs Raw 2006 är nästan som Smackdown vs raw asså ettan,man ska klara olika "challenges" när du har klarat dom så kan du få nya gubbar och nya arenor m.m.Du kan även göra en egen wrestlare och vinna olika titlar med den (men det kan du göra med dom andra gubbarna med).Det finns också något nytt som heter "GM Mode" då ska du vara manegern och göra upp olika matcher skaffa olika wrestlare och göra rivaler,allt det här gör du för att få mer fans än den andra manegern (asså det är PSPen som spelar den andra manegern).Du kan också öppna två nya belten bl.a Hardcore championship och The Million Dollar championship.Något annat som är nytt är att du kan använda din egna gubbe i season mode.
Det finns också några nya "matches" som: Buried-Alive match,Bar Brawl och sist men inte mist för divorna Fullfill Your Fantsy match.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra specielt för PSP,den har utvecklats mycket från Smackdown vs Raw, nu är det mycket bättre season mode och GM mode är jätte bra för där kan man bestämma vem som ska vara champion m.m.
Men några minus är att på PSP så kan man inte spela om tag team belterna på season mode man kan bara köra om de vanliga world hewyheight och wwe championship.
Men spelet är jätte bra så för mej är det 9/10.

Betyg till spelet
Jag gav Grafiken en 9 för grafiken är jätte bra men på PSP blir det lite fult ibland men på dom andra konsolerna som på PS2 blir det en 10.

Spelkänslan gav jag en 10 för det är som man är wrestlaren i spelet speciellt med kamera vinklarna.

Ljudet gav jag en 9 för dom har lagt några dåliga låtar på igenkligen tänkte jag ge ljudet en 7 men jag tänkte på att man kunde lägga i egna låtar som man har på PSPen.

Och till sist hållbarheten gav jag en 10 det är helt perfekt inga hakningar eller buggar i spelet eller nått.

Asså så ger jag spelet totalt 9,1/2 av 10.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10