Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wipeout Pulse

PSP
Wipeout Pulse
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 december 2007
  • Utvecklare
    Studio Liverpool
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 10

Speltest av _Criez_

Inskickad av _Criez_ den 20/10 -08 08:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Wipeout Pulse liknar till mycket sin föregångare Wipeout Pure, men är samtidigt väldigt annorlunda. T ex. så kan man lägga till sina egna låtar (en utav de få spel som man kan göra det i) och lyssna på dem när man spelar. Sen finns det inbyggt Photo Mode, alltså man kan ta egna foton som sparas på minneskortet. Sen online-läge, så man kan spela mot spelare över hela världen, möjlighet att ladda upp sin profil på hemsidan (genom PSP:n, länk finns på spelets huvudmeny), så man kan få sina varvrekord mm, på poänglistorna och mycket, mycket mer!!!

En annan sak av det nya sakerna är upplägget i karriär-läget, Race Campaign, där det är en salig blandning av Zone Events, Turneringar, Enskilda Race, Time Trials, Speed Laps och Eliminator race. Utseendet är uppbyggt som en honungskaka istället för olika menyer som i Wipeout Pure. Varje "honungskaka" kallas Race Grid, och det finns 16 olika grid, varje grid lite större än det föregående, och de 4 sista grid:en är enbart race m.fl. i högsta hastighetsklassen Phantom. De ca 6-7 första är en blandning av de 2 lägsta hastighetsklasserna Venom och Flash, medans de resterande upp till Phantom Grid:sen är en blandning av Venom, Flash och Rapier klasserna.
Det finns 8 skepp att välja på, och till dem så kan man, under spelets gång, låsa upp olika skins, konceptversioner och deras Zone-varianter, samt ladda ner egna skins som andra spelare har gjort.

Vad jag tycker om spelet
Jag har både Wipeout Pure och Wipeout Pulse till PSP och gillar båda två väldigt mycket! Det jag tycker gör det annorlunda till andra racingspel är att man bl a. inte kan trimma skeppen eller styla om dem, bara skinsen då. Jag tycker att de är bland de bästa spelen till psp, kanske rentutav de bästa!!! Grafiken är helt grymt bra och ljudet är också väldigt bra, såsom hållbarheten. Det tar ett tag att tröttna på spelet, jag är långt ifrån att tröttna på det, och det lär dröja ännu längre innan jag tröttnar på det.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är helt klart värt en 10:a, har nog inte sett bättre grafik i ett spel till psp!

Spelkänslan är också värt en 10:a, man har liksom full kontroll över skeppet. Ett tips är att det skepp man kör med från början kan man behöva byta till ett annat när man börjar på de sista fyra Phantom Grid:sen

Ljudet är även det värt en 10:a, vilket kanske kan vara svårt att tro, med tanke på att man kan lägga till egna låtar när man spelar, men ljudet är grymt bra i alla fall!:D

Sist, men inte minst, hållbarheten, även det en 10:a, man tröttnar inte så lätt på det, men det beror givetvis på vad man gillar för spel.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10