Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Wars: Battlefront II

PSP
Star Wars: Battlefront II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  31 oktober 2005
 • Utvecklare
  LucasArts, Pandemic Studios
 • Antal ägare
  69
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Clank

Inskickad av Clank den 21/01 -06 00:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är ännu ett star wars spel. Detta är Uppföljaren till ettan Star Wars Battlefront . I det här spelet spelar man inte som nån jedi eller hjälte. I spelet spelar man som vanlig soldat. Man har flera olika soldater att välja mellan. På detta spel kan man också spela som jedi som man inte kan på ettan. I spelet finns också en ny sorts banor som man spelar i rymden. Ens stjärn kryssare anfalls och man ska fort ut fö att besegra fienden, man springer till sitt rymdskepp flyger iväg med det och krigar i rymden eller landar i motståndarens kryssare för att borda det, så kan det gå till på rymd banor. I spelet finns också olika typer av slag. Man kan välja mellan "History mod" där man spelar som en liten arme och ska rädda eller förjöra rymden. Eller så kan du spela "Galaktick Qoncuest" där du får välja vart du ska attackera och så kan du köpa nya gubbar och bonusar. Sen finns det så klart
"Instant Aktion" där du kan plocka ihop några banor och köra vad du vill. Och alla banor som finns med på dom andra finns med på "Instant Aktion" utan att du behöver klara nåt specielt. När du kör "Instant Aktion" så får du välja mellan fyra olika lag klonerna, rebbelerna, the Empire och CIS. Du väljer en bana sen väljer du ett mod och sen väljer du en sort av vilka lag det ska vara. Du väljer då mellan "Clone wars" eller "Galactic cevil war". På "Clone wars" spelar du Klonerna mot CIS och när du spelar "Galactic cevil war" så kör du rebellerna mot Empire.

Vad jag tycker om spelet
Detta tycker jag är det roligaste spelet som finns. Jag tycker att det är väldigt roligt att man är en vanlig soldat istället för nån hjälte. Det är också ett stort pluss för att man kan vara jedi eller sith det är väldigt roande att gå runt att slå ner massa lätta fiender emn det varar inte så länga för jedins liv sjunker hela tiden. Och rymd banorna var bara så roliga. En sak som var lite dåligt med spelet på PSP var att det bara finns en analog spak så man fick styra med trekant och X. En sak till var att dom tagit bort vissa banor till PSP som finns på Xbox, PS2 och PC.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra på det här spelet. Kanske det är för att PSPan har så liten skärm men den är ändå lysande så den får en klar 10.

Spelkänslan är också väldigt bra på spelet fast det fattas lite så det får en 8.

Ljudet blir lite sämre när det är på PSP men om man har hörlurar så blir det bra så det får en 6.

Hållbarheten på det här spelet är den bästa som finns. Man kan spela det hela tiden. Det får såklart en 10.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8