Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metal Gear Solid: Portable Ops

PSP
Metal Gear Solid: Portable Ops
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 maj 2007
  • Utvecklare
    Kojima Productions
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 18/03 -08 06:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är ju inte då Metal Gear Solid 4 men det är uppföljaren till storyn från Metal Gear Solid 3: Snake Eater.
Spelet tar plats i 1970, några år efter Metal Gear Solid 3.
Man fortsätter spela som den legendariska soldaten Solid Snake som också kallas Big boss. Snakes uppdrag tar honom till en hemlig Soviet bas i Sydamerika och i början av spelet så blir han tllfångatagen av några medlemmar av hans eget team Fox unit. Han lyckas fly med hjälp av en ung man kallad Roy Campbell. Dom bestämmer sig för att jobba tillsammans och sätta stopp för situationen mellan America och Soviet. Roy Campbell lyckas också få över några på sin sida.

Vad jag tycker om spelet
När det kommer till att kontrollera all action när man gör saker som att skjuta, smyga och slåss man mot man så är Portable ops en stor förbättring från Metal gear solid 2 och 3. Man kan förvänta sig samma beteende från fienden och alla rörelser som man sett förut. En ny sak i detta spel är att du kan rekrytera folk. du kan be dom göra nya föremål åt dig eller också låta dom få vara med i ett smygar team. En väldigt stor skillnad är att du kan spela som många karaktärer och inte bara Snake. Och det är inte samma rörelser för alla karaktärer vilket gör så att spelet inte blir långtråkigt.

Betyg till spelet
Jag ger spelets grafik en nia. Det är en klar förbättring från dom förra spelen men vissa saker har ändrats på sig vilket gör att det inte känns som Metal Gear Solids grafik riktigt. Spelkänslan får en tia. Det är lika bra spelkänsla som i dom andra Metal Gear Solid spelen. Ljudet får en åtta. Vissa saker passar in i spelet och vissa inte. Jag tycker dom borde ändra lite på ljuden men vissa saker är ju klassiska nu vad det gäller den här serien. Hållbarheten får en nia. Man tröttnar aldrig och det är bara roligt och köra om spelet. Likadant med dom andra spelen i Metal Gear Solid serien.

När jag först såg detta spel så visste jag att det skulle bli lyckat. Eftersom dom andra spelen är bra så tänkte jag att detta spelet skulle ta serien till en helt ny nivå och det lyckades dom med. Ett väldigt bra spel som sagt och om du inte redan har det så köp det för det är värt pengarna. Kanske inte om pengarna överstiger 700 kr eller nåt men för en femhundring duger det

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10