Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJuiced 2: Hot Import Nights

PSP
Juiced 2: Hot Import Nights
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  8 oktober 2007
 • Utvecklare
  THQ, Juice Games
 • Antal ägare
  8
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 9.3

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 13/10 -08 18:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet ska du vara en kille som har spelskulder upp över öronen. Det som inleder det här spelet är just det. Du blir jagad genom ett flertal av gator för att sedan bli tagen av dina förföljare. Du är skyldig dom här killarna pengar och det är dom som du kommer att köra för. Du börjar på den lättaste nivån av spelet. Efter att du har klarat av nivån så blir det allt svårare och svårare. Du kommer att köra matcher mot tjejer och killar i lopp som till exempel kan utspelas på banor, sprint, dragrace, drift och såklart 1vs1. Nu är 1vs1 inget lopp. Du ska ta vilken bana du vill och sedan så kör du mot den förraren. Du kommer att satsa din bil, så det är mycket som står på spel. Det finns 9 nivåer i hela spelet men det finns ju också såklart utmaningar som kan köras om du har klarat av spelet. Du kan tyvärr inte köra fritt i det här spelet men det gör inget för allt annat man kan göra gottgör det hela. Hoppas att jag har inspirerat er till att köpa det här spelet nu.

Hoppas också att ni får lika mycket nöje av att läsa det här speltestet som jag fick av att skriva det.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är jättebra. Det enda man kan klaga på är nog ljudet som är väldigt dåligt. Det är väldigt synd eftersom det i helhet är ett mycket bra spel. Det som är plus är väl nästan allting faktiskt. Förutom ljudet som är minus då. Det här spelet rekommenderar jag till alla som gillar bilar, race och snygga tjejer. Alltså ett spel för alla!!

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är mycket bra. Det är aldrig suddigt förutom när man använder boost. Därför blir det en 10.
Spelkänslan är ännu bättre! Det känns verkligen som om det är du som sitter i bilen och kör mot motståndare. Man känner fartvinden när man sticker ut huvudet och man får flera G-krafter på sig när man använder boosten. Däför blir det en klar 10.
Ljudet däremot är ganska dåligt. Dålig musik och den passar aldrig omgivningen förutom när man kör och gasar. Alltså att ljudet blir starkare och så. Därför kan jag bara ge den en 7.
Hållbarheten är också väldigt bra. Man kan spela i flera tusen dagar och när man kommer hem från skolan 1001 dagen kan man ändå sätta sig och spela. Däför blir det en klar 10!!


//NolifeGames

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10