Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: Vice City Stories

PSP
Grand Theft Auto: Vice City Stories
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  3 november 2006
 • Utvecklare
  Rockstar Leeds
 • Antal ägare
  148
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.9

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 23/03 -08 12:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Vice city stories återvänder till 80-talet och den vackra staden Vice city. Du spelar som Vic Vance, brodern till en Välkänd man i Vice city vid namn Lance Vance.

När spelet börjar så har Vic nyss gått med i Armén och han kommer till en militärbas i Vice city. När han möter hans chef (Jerry Martinez) så börjar saker gå fel.

Vi får reda på att Vic har gått med i Armén för att skrapa ihop pengar för att hjälpa hans familj, speciellt sin andra bror Pete.

Men dom första fem minuterna så märker du att Martinez börjar dra in dig i nåt som du inte vill vara med om. Droger, döda och vara chafför åt prostituerade. Det är vad det handlar om.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att dom har gjort detta Gta spelet till PSP enormt bra. Jag trodde först att dom skulle förstöra hela serien när jag såg detta spel.

Men när jag handlade hem det och började spela så visste jag att detta skulle bli något alldeles extra för serien och jag hade rätt. Det är roligt att få spela i Vice city igen och man ser att mycket är omgjort sen förra spelet vilket också är roligt att utforska.

Jag köpte detta spel för 700 kr. Det värsta var att det kostade 150 kr nästa vecka. Men jag tycker att spelet var värt pengarna på nåt sätt ändå. Jag kan inte beskriva det.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en sjua. Det är ett väldigt bra spel men det märks att dom inte har lagt sin kraft på grafiken så värst mycket. Och dessutom är det ju PSP så man ska nog inte klaga.

Spelkänslan får en trea. Detta är inte ett spel man ska leva sig in i. Detta är bara skjuta, skjuta, skjuta. Detta är Gta.

Ljudet får en femma. Det är väldigt dålig ljudkvalitet på detta spel men det är väldigt bra musik.

Hållbarheten får en nia. Man tröttnar nästan aldrig på detta spel för man vill bara försöka klara 100% hela tiden. Fast det händer ju att man kanske inte orkar spela hela tiden.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 3