Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Liberty City Stories

PSP
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 oktober 2005
  • Utvecklare
    Rockstar Leeds
  • Antal ägare
    172
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9

Speltest av BIG_C

Inskickad av BIG_C den 20/01 -06 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är nästan som GTA 3 men lite bättre. Man spelar som Tony (själva mannen) och är på dom gamla hederliga gatorna ifrån GTA 3. Tony kommer tillbaks från Italien pga att han gjorde ett litet jobb (stort) åt familjen "leone" han var tvungen att låta tiden rinna i väg innan han komm tillbaks .Han får direkt arbete...

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett fantastiskt spel och är hyper bra grafik. spelet är roligt och Tony har en stor karraktär i spelet utan honom skulle spelet vara "nothing". Jag rekomenderar spelet väldigt starkt (mycke) och så är spelet bra eftersom det bara finns till PSP man kan skryta om det med sina vänner. Det är ett jätte bra spel så det var nästan allt.

Betyg till spelet
Det är ett inflyttande spel man typ känner sig som Tony om man spelar på natten blir det coolare. Själv så skulle jag inte låta barn under 10 år spela men man gör som man vill. jag tycker att det är bra att det finns fusk så man kan klara av spelet lättare. Man kan spela upp till 6 spelare vilket som är bra bara alla har spelet så är det är lungt. Det var allt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10