Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAssassin's Creed: Bloodlines

PSP
Assassin's Creed: Bloodlines
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Griptonite Games
 • Antal ägare
  12
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Speltest av sebbesaletti

Inskickad av sebbesaletti den 11/06 -10 10:24

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet tar man sig an rollen som Desmond Miles, en bartender som har ett släktträd av lönnmördare (assassiner). Han har blivit tagen till en facilitet där han tvingas använda Animus, en maskin som tillåter honom att kunna se minnen från sin förfader under det Tredje korståget året 1191. Desmond tar sig an rollen som Alter (الطائر, arabiska för "Flygaren"), en medlem av Hashshashinsekten. Han ges uppgiften att döda nio historiska figurer som gör propaganda för Korstågen. När spelaren dödar dessa personer, blir deras konspiration avslöjad.

Vad jag tycker om spelet
Det är världens bästa spel bra grafik det har allt. men man blir lite besviken när man kan inte köpa/byta kläder. Det som är bra är att man kan gå runt fritt i staden och slå folk, och döda vakter. Och att man kan byta mellan fyra olika vapen vapen 1, svärd 2, kasta knivar 3, mini svärd 4, tjock hugg kniv.

Betyg till spelet
Det är en bra grafik. När man sätter sig ner och börjar spela känns det som det är verklighet. Det är bra ljud från svärdklinget och sånt. Det är en bra hållbarhet. När man har börjat spela detta så kan man inte sluta. Ett problem man kan inte fuska på detta spel!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10