Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAssassin's Creed IV: Black Flag

Playstation 4
Assassin's Creed IV: Black Flag
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  29 november 2013
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 10

Speltest av sparris

Inskickad av sparris den 05/12 -13 18:01

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel får man följa en man vid namn Edward Kenway som är trött på att jobba på en gård och därmed väljer att bli pirat för att stilla sin hunger efter rikedomar. Edward Kenway vill bli den rikaste av alla pirater och stoppar inte för något för att nå sitt mål. I inledningen av spelet så får man träffa kända pirater såsom Edward Teach mer känd som "Blackbeard"(svartskägg) och man stjäl även ett skepp som Edward Kenway döper till "The Jackdaw".

När du väl fått ditt skepp måste du börja värva andra pirater till din besättning. Detta kan göras på två sätt. Antingen räddar man pirater som är på små flottar i havet eller så kan man köpa arbetskraft på de många värdshus som finns i världen. När du väl har skaffat din besättning är det fritt fram att plundra skepp. Detta behövs göras för att få viktiga material och varor såsom rom, socker, trä, metall och tyg. Rom och socker används mest för att sälja i städer för att få pengar, medan trä, metall och tyg används för att uppgradera ditt skepp Jackdaw. Trä och metallen används för att uppgradera skeppet och kanoner medans tyget används för att ändra utseende på dina segel eller för att göra mer sängar till din besättning.

Under spelets gång kommer du att träffa mer pirater men även lönnmördare (assassins) från Assassin's Creed. Du kommer även hamna i strider med både spanska och brittiska flottan som vill sätta stopp för piraterna en gång för alla.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta Assassin's Creed spelet är det bästa i serien. Storyn är riktigt bra och man verkligen lever sig in i storyn. Jag gillar även att dem har prövat något nytt och gjort det till ett piratspel med mycket mera strider till havs som har fått en uppdatering sen Assassin's Creed IIIs havsstrider.

Det enda negativa jag kan komma på är att det inte går att välja svårighetsgrad så det kan vara lite lätt för de lite mer vana spelarna.

Betyg till spelet
Grafiken - Det blir en klar 10. Tycker det är riktigt vackert även fast världen är så stor.

Spelkänsla - Storyn är bland det bästa jag spelat genom alla spel så kan inte bli något annat än en 10:a

Ljud- Hittar inget att klaga på. Man hör vågorna mot skeppet och det låter bra.

Hållbarhet - Om man bara gör story uppdragen så har man iallafall 20 speltimmar vilket jag tycker är standard. Gör man alla sidouppdrag som spelet bjuder på så kan du dubbla det, alltså närmare 40 timmar.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10