Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Uncharted 3: Drake's Deception

Playstation 3
Uncharted 3: Drake's Deception
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 november 2011
  • Utvecklare
    Naughty Dog
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 9.4

Speltest av Gustavia

Inskickad av Gustavia den 28/12 -11 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att Nathan "Nate" Drake och Victor "Sully" Sullivan är i London och ska göra en affär med en man som heter Talbot om en ring som Nate fick tag på som liten. Men dealen avslås senare för att pengarna Talbot skulle betala med var falska. Nate försöker tå tillbaks ringen och då så kommer Talbots män in och försöker stoppa dom. Efter man har slagit ner alla Talbots män så kommer man ut i en gränd där Nate och Sully blir skjutna av Cutter som sen visas vara en insider och att Nate och Sully fejkade att dom var döda. Sen får man reda på att Talbot skulle köpa ringen åt en klient vid namn Katherine Marlow som visas vara Sullys gamla flickvän. Efter att Marlow har tagit ringen av Nate som visas vara en kopia så går Nate, Sully och Cutter till en skåpbil där en vän vid namn Chloe väntar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett riktigt bra spel. Grafiken, storyn och ljudet är bara perfekt. Kontrollerna är bra och man fattar direkt hur man styr Nate. Spelet är riktigt bra gjort fast det är inte perfekt utan jag tycker att multiplayer-läget skulle kunna ha varit bättre gjort och att kontakten med onlineservern skulle kunna bli mer stabilare. Jag köpte Special Edition av spelet som då följde med en kod man skriver in i Playstation Store och efter det jag har laddat ner materialet så visas det inte i spelet. Jag har försökt att ladda ner det flera gånger, men det vill inte.

Betyg till spelet
Jag gav grafiken en 9 eftersom att grafiken var lite för väl gjord. Vet inte om det beror för att jag har en gammal Playstation 3, men på vissa banor så slutar banan att generera texturerna så man inte ser banan men allt är där så det känns som om man går i ingenstans och man krockar i onsynliga föremål. Särskilt så kunde man se detta på herrgården. Problemet löste sig dock genom att starta om Playstationet.

Jag gav spelkänslan en 10 eftersom kontrollerna är bra gjorda så att man kände sig lite delaktig när man slog ner massa fiender.

Ljudet ger jag en 10 eftersom att musiken i spelet är lite i äventyrsstil, men ljudet från vapnena och slag ljuden är också bra gjorda.

Hållbarheten ger jag en 8 eftersom att efter jag klarade av spelet så kändes det inte som om jag ville köra om banorna men onlineläget kan man fortfarande köra. Som jag nämnde innan så är spelet inte perfekt, men alla poäng jag har gett räcker för att jag ska utse detta spel till det bästa spelet jag någonsin har spelat.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10