Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Playstation 3
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 juni 2008
  • Utvecklare
    Kojima Productions
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 10

Fler fusk

Tips

Inskickat av Dils den 27/06 -10 13:18

För att klara ut spelet på The Boss Extreme får du inte döda någon, och inte heller bli sedd en enda gång. Särskilt Act 4 är krånglig på grund av alla Geckos och Dwarf Geckos som finns där. Det lättaste sättet att bli av med dom är att använda Chaff Grenades, som du kan ha max. 10 av på den svårighetsgraden. Dessa finns på följande ställen:

1: Act 1: I Advent Palace har Johnny två stycken. För att få dessa krävs det att du redan har minst en. Ställ dig framför Johnny med Chaff Grenades som vapen, och han kommer slänga ut ett par åt dig.

2: Act 2: När du slagit ut Power Station, ta den vänstra vägen tills du kommer till Saltkullarna. Då ska du vända tillbaka, men ta bilvägen, så kommer du komma till Confinement Facility utan att behöva slåss. Granaterna finns i huset i mitten.

3: Act 2: Vid Marketplace, precis innan du hoppar över staketet för att avsluta banan (Där en Gecko står) finns granaterna åt vänster. Slå på Solid Eye om du inte hittar dem.

4: Act 3: När du kommer till platsen där du för första gången ser sökljuset (Över slummen), ställ dig åt norr och öppna din karta. Granaterna är i översta-vänstra hörnet mellan en växt och en bänk.

5: Act 4: På Shadow Moses' helikopterplatta. (Där Hind D stod i MGS1)

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.