Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Haze

Playstation 3
Haze
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 maj 2008
  • Utvecklare
    Free Radical Design
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 4

Speltest av slivovits

Inskickad av slivovits den 25/09 -08 15:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Shane Carpenter som är en rekrytt i Mantels arme. Med hjälp av Nectar blir dem starkare, snabbare och får en bättre syn, men huvudsaken med Nectar är att dölja krigets verklighet genom att dölja kropparna och blodet från alla civila och rebeller. Men om man tar för mycket eller om nån skjuter på nectarkapseln så tappar man kontrollen och man skjuter vilt omkring sig och ser inte skillnad mellan fiender och lagmedlemmar. Nectarn bara sprutar och inget går att kontrollera.

Efter ett tag senare så går man över till rebellernas sida utan någon förklaring och krigar för dem, med hjälp av det han lärt sig hos Mantel kan han göra nectar granater, spela död med mera.

Vad jag tycker om spelet
Mycket har hänt sedan spelet visades upp och versionen till dator och xbox360. Spelets utgivningsdatum sköts upp till 23 Maj. Visst kunde man tro att om spelet skjuts upp 6 månader blir det ju mycket bättre. Men så blev det inte, spelet har inte alls en bra grafik och 8 vapen är alldeles för få. Nectarn gör spelet ännu dåligare, visst är det kul att överdosa folk men det är inte roligt att spela multiplayer om lagkamraterna överdosar en genom att skjuta på nectar-kapseln så att man skjuter vilt. För gudskull varför kan man inte ha friendly-fire-off. Handligen som är det viktigaste i spel åker bara karusell, först är man i mantels arme och på 4 banan blir man plötsligt i rebellernas arme utan förklaring. Spelet innehåller bara lögner och det var ett misstag att köpa spelet enligt mig.

Betyg till spelet
Grafik: Free radical borde skämmas för sin enkla grafik, palmerna, husen, vapena, allting ser dåligt ut. Man passerar en hel mängd av grafik buggar. Såg en mantel soldat utan huvud en gång.

Spelkänsla: Vet inte riktigt hur jag ska förklara det jag vill säga utan att det ska låta konstigt så jag skippar att säga det.

Ljud: Vad ska man säga om ljudet då? Dem borde dessutom satsa mer på ljudet, flera banor innehåller inte ens musik.

Hållbarhet: En vecka håller spelet och då har man klarat campaign:et och kört lite multiplayer. Men man har också snabbt insett hur dåligt multiplayer egentligen är.

Totalbetyg: 4 Ljud: 4 Grafik: 4 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 4