Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 april 2008
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    257
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/01 -11 07:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är dags att klä sig som huvudpersonen Niko Bellic i detta spel, Grand Theft Auto IV. Han kommer i land med ett stort fartyg med massor utav andra folk. När han väl kommer i land och går av fartyget kommer hans snälla, men spelgalna, kusin Roman Bellic med sin bil och hämtar Niko. Men då Roman är för full för att köra får man själv köra för första gången i spelet.

Niko Bellic är en mycket hård människa som vill ha betalt av det mesta han gör, givetvis. Han kommer ifrån Europa och hamnar i Amerika, New York City.

Spelet utspelar sig i New York City och består av en enda stor värld. Staden består mest utav skyskrapor och andra byggnader, men även lite skog, hav och strand. Det är alltid olika uppdrag som ofta utspelar sig i att man ska döda olika folk, eller så kallade "fiender". Uppdragen kan bestå utav att mörda folk, hota affärsmän att betala, spränga olika saker (till exempel bilar) eller råna banker med mera.

Det här spelet är ett utav de nyaste i spelserien och det finns en hel del förbättringar i detta spel jämfört med de tidigare.

Vad jag tycker om spelet
Jag själv anser jag att Grand Theft Auto IV är väldigt bra detaljerat och fint gjort av skaparna. Det är roligt att Rockstar (spelutvecklarna) har arbetat så hårt med detta spel under flera år och det märks verkligen. Man lever sig in i spelet väldigt snabbt men jag tycker ändå att det här spelet endast hamnar på en fjärdeplats i min ordning utav Grand Theft Auto-spel. Grand Theft Auto: Vice City är fortfarande det bästa spelet i ordningen, i alla fall enligt min åsikt.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är väldigt intressant och framförallt verklig. Man ser hur spelet är en enda stor sandlåda med alla invånare i New York City. Väldigt intressant och roligt så jag ger grafiken en välförtjänt 10.

Spelkänslan får absolut en solklar 10. Som jag skrev tidigare så lever man sig in i spelet mycket fort.

Ljudet får också en välförtjänt 10 för att man hör bilisterna eller personerna som går på trottoaren skrika till varandra, eller bara stå där och prata. Eller när bilarna tutar på varandra eller någon har bilproblem.

Hållbarheten får absolut en 10. Spelet är mycket långt och intressant!

10 i betyg utav 10 möjliga!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10