Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  257
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av gogo

Inskickad av gogo den 12/12 -09 00:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar som Nikolai Bellic, känd som Nico Bellic. Han kommer till Liberty City via båt p.g.a. hans kusin Roman Bellic har sagt att han är rik, har flera villor, har flera tjejer o.s.v. men när Nico kommer ditt märker han att allt var en stor lögn. Du får göra uppdrag för många människor i Liberty City för att få pengar t.ex. att mörda någon speciell person. Du får använda många vapen och köra många olika fordon.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet i sig är ett riktigt bra och kul spel. Det håller ju riktigt länge också för att du kan ju köra online hur länge du vill så spelet är väldigt bra. Grafiken är det stora pluset i spelet från dem förra GTA-spelen har ju spelen varit bra, men grafiken dåligt så det här är det första GTA-spelet med riktigt bra grafik. Ljudet är ju också väldigt bra som t.ex. när man är utanför en startad bil så här man radion inuti bilen. Uppdragen är också riktigt bra för det varierar ofta att man inte bara hela tiden ska döda folk.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är det bästa med spelet. Bilarna ser så riktiga ut och vattnet är så fin och när man kommer ut ur vattnet så ser man att kläderna blir blöta. Grafiken får en 10:a.

Spelkänsla:
Spelkänslan är också ett av det bästa grejerna, för när man kör jättesnabbt i en bil så känner man hur det pirrar i magen att man ska krascha. Så spelkänslan får också en 10:a.

Ljud:
Ljuset är också det bästa med spelet för man hör hur alla vapnen varierar med ljudet p.g.a. vilket vapen man har. Alla fordonen hör man också. Så det får också en 10:a.

Hållbarhet:
Hållbarheten äger, för man kör ju klart spelet på inte så liten tid så när man är klar kan man ju köra fritt, det som har varit en fördel i GTA. Du kan ju också satsa på att få alla trophies som inte är så lätta att få. Sen om du registrerar dig på PlayStation Network så kan du köra online, så hållbarheten får också en 10:a.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10