Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 april 2008
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    257
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av datakillen

Inskickad av datakillen den 15/10 -09 20:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Grand Theft Auto IV handlar om Niko Belllic som kommer från Serbien och åker till new york för att hans kusin Roman har sagt att han är jätte rik,har massa tjejer,populär och massa sport bilar alltså att han lever den ''amerikanska drömmen''.När Niko anländer så fattar Niko ingenting,Roman har ingenting av det han har sagt.Han bor i en liten lägenhet i ett maffia kvarter och jobbar i ett litet taxi företag.


Niko kommer att hjälpa Roman med alla problem han har med maffia familjerna och alla andra personer. Niko kommer att resa igenom hela new york för att träffa nya personer som tar betalt för att han ska kunna utföra sina uppdrag.Det kommer komma nya flickvänner och polare som du kan gå ut och göra saker med.

Vad jag tycker om spelet
Gand Theft Auto IV är ett jätte bra spel och grymt skjut spel. Det är ett spel som man kan göra saker som man inte kan göra i verkligheten. Man kan hoppa från hus och sen börja om, bli efterlyst flera gånger om, ha massa schyssta vapen. Det är mycket bättre för att man kan åka taxi så att man inte behöver gå så långt. Uppdragen är jätte bra fast dom i början är jättetråkiga. Det är kul för man kan göra många nya aktiviteter tillexempel man kan dricka och bli full,man kan bowla,spela billjard och spela pil.Det bästa är att man kan köra online,man kan träffa nya kompisar och man får många omgångar från andra.

Betyg till spelet
Spelkänsla:
Spelkänslan får en nia för att att jag känner mig inte riktigt inne i spelet längre men jag gjorde det i börgan av spelet.Om man kör en bil snabbt kan man få en kittlande känsla i kroppen,det e coolt.

Grafik:
Grafiken får en tia för att gatorna,parkerna,bilarna och människorna ser så värkliga ut.Det finns så monga olika människor och det e det som är bra.Om det regnar ser man plasket när gubben springer.

Ljud:
Ljudet får en en tia för att man hör alla människor babbla i mun på varan och skriken om man skjuter vilt om kring sig och alla bilar som tutar på på varan och krockar.

Hållbarhet:
Hållbarheten får en tia för att man kan inte tröttna på det för när man klaraa spelet kan man göra mycket mer man kan försöka samla trophys och att försöka komma till den högsta leveln i online.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9