Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 4: Modern Warfare

Playstation 3
Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 november 2007
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    132
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Speltest av little_man

Inskickad av little_man den 04/03 -08 13:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Sergeant Paul Jacksson och Sergeant "Soap" MacTavish. Ja, två personer eftersom du också är två olika arméer: USMC och Brittiska SAS.
När du startar spelet börjar det med ett träningsuppdrag där du får lära dig kontrollerna, skjuta med mera.
Sedan spelar du som SAS och ska döda massa Ryssar på en båt. Det är första "banan".
Under tiden spelet laddar och du klarat en bana så kommer information om nästa bana, så du behöver inte vänta! Coolt va?

Under ett uppdrag spelar du som Kapten "Price" 15 år tillbaka i tiden. Då han bara var såkallad "Leftnat". Uppdraget ligger i Ukrainska staden Chernobyl eller "Spökstaden", där kärnkraftolyckan skedde på riktigt. Där spelar du som sniper med Cpt MacMillan. Hela uppfraget handlar om att följa efter honom och skjuta ner Ryssar en efter en.
Den grymma känslan i det uppdraget är allt möjligt. Ungefär att krypa förbi tjugo-tals ryska pansarvagnar och soldater utan att dom märker dig, krypa under bilar och se hur ryssarna röra sig utan att se en. Allt det är så häftigt att man bara vill spela det om och om igen.
I slutet ska du skjuta ner Ryssen "Imran Zakhaev" från ett hotell. Han är en mycket farlig gubbe, som nästan dödar dig på sista banan. Ja, det är lite trisst eftersom även om man skjuter gubben i huvudet så ser man armen åka av och blodet bara sprutar.

Du kan ju också lira lite mer krigskänsla såklart. När du spelar som USMC ska du göra allt som Löjtnat Vasques säger och när du lirar SAS så gör du allt Kapten Price säger. Men om du inte fattar vad dom menar så kan du alltid pausa spelet och så står det vad du ska göra. Det är alltid bra om man glömt vad man ska göra!

När du klarat spelet kommer ett extra uppdrag när det är krig på ett lyxigt vanligt plan. Det går på tid, du ska rädda piloten, skjuta ner alla, hoppa ur planet på ganska enkel tid. Med nöje!

Vad jag tycker om spelet
Bästa spelet till Ps3 just nu! Bästa spelet i serien, bästa spelet genom tiderna. CoD4 har också ett onlineläge som det ryktas bra om. Dock kör jag inte online så jag kan inte komma med något info om det, tyvärr!
Men som sagt, det är ett bra spel. Ett dyrt spel, men det är helt klart värt pengar.
Det kanske bästa är ljudet, känslan, grafiken. Eller ja, det finns egentligen inget "bäst" i Call of Duty. Allt är bra. Lika bra. Finns dock en svaghet med spelet. Det är riktigt kort! Själv klarade jag ut det på runt tre timmar. Tråkigt nog.. Men det går ju alltid att klara det 14580 gånger! För det är så underhållande!

Betyg till spelet
Grafik: Sjukt bra, även för att vara till Ps3 är den riktigt bra! För en gångs skull tycker jag att träden, buskarna husen inte ser ut som papper. Det är värt en 10. Ren och skär 10!

Spelkänsla: Mycket härligt att spela spelet, men egentligen kan inget vara perfekt i ett spel. Men i CoD4 kan grafiken vara det. Spelkänslan kommer inte långt bakom grafiken. Men det blir bara en 9:a!

Ljud: Underhållande och bra röster som låter riktigt värkligt. Vapnen låter precis som i värkligheten. Men ljudet laggar lite ibland. Tack vare det: en 9:a. Endå riktigt bra!

Hållbarhet: Jag skulle inte bli förvånad om jag fortfarande kommer spela det till CoD5 kommer ut. Det är ju underbart spel! Men någon gång tröttnar man ju tyvärr. En 9:a också på hållbarhet!

//Lillen

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9