Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Assassin's Creed

Playstation 3
Assassin's Creed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2007
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    106
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7

Speltest av tuneblazter

Inskickad av tuneblazter den 25/07 -08 10:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en kille som egentligen heter Desmond Miles. Och han har blivit kidnappad av någon slags organisation som har en maskin som kallas "Animus". Och med hjälp av den maskinen kan Desmond färdas tillbaka i tiden, närmare bestämt till år 1191 AD. Och där är han sin förfader "Altair". Altair är medlem i en organisation som kallas Assassin's Creed. Och dom är fredsökare. Men i ett försök när Altair och två av hans lärlingar misslyckas ta en slags artifakt, tvingas Altair börja om från början. Hans "chef" drar undan nästan alla hans vapen och utrustning, och dom får han tillbaka allt eftersom han klarar att mörda människorna han får uppdrag att döda.

Vad jag tycker om spelet
Jag tokgillar det här spelet. Grafiken är enormt bra, likaså spelkänslan. Hållbarheten är också väldigt bra.

En sak som jag hade velat ha är lite mer frihet. Att det finns lite mer "sidouppdrag". Visserligen så har dom redan försett spelet med uppdrag som kan hjälpa en till det riktiga uppdraget, såsom att hjälpa en civil som blir trakasserad av vakter. Då kan t.ex. han/hon som man räddade hjälpa en om man blir jagad av vakter genom att blocka dom och distrahera dom.

En ytterligare sak som jag tycker dom kunde ha förbättrat är stridssystemet. Det är i stort sett bara att hålla en knapp så blockar man 6-7 vakter som försöker slå en.

Betyg till spelet
Som sagt så tycker jag att det är ett fantastiskt bra spel. Grafiken blir en solklar 10! Även om man känner igen ett ansikte här och var som man sett på något helt annat ställe, blir det toppbetyg därför detaljerna och hela spelet är bara så grymt gjort!

Likaså får spelkänslan en 10. Man fängslas verkligen vid spelet efter så lite som en halvtimma. Man vill bara ha mer och mer!

Hållbarheten är väl rätt ok, det finns risk att man tröttnar efter ett x antal timmar. Det finns också en viss tendens till att det kan tyckas för enkelt. Alltså delar jag ut en Stark 8 till hållbarhet.

Ljudet tänker man inte så mycket på faktiskt. Spelar ingen större roll i själva liret faktiskt, inte bra att musiken inte har någon effekt över huvud taget. Alltså blir det en 7 till ljud!

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5