Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown vs. Raw 2006

Playstation 2
WWE Smackdown vs. Raw 2006
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    131
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.3

Speltest av ZcuB

Inskickad av ZcuB den 15/01 -06 01:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om Amerikansk Wrestling! Man ska vinna titlar, matcher, bälten M.M. Du kan va nästan alla som finns på wrestlingen! Det är två shower Smackdown Och Raw! Det finns olika brottare i olika shower! man kan vara GM och du bestämmer matcherna! Det är härligt T.ex när du har det jobbigt och du får stryk så kan du "råka" knocka domaren så ligger han helt medvetslös på mattan så kan du bara ta en stol och smälla till din motståndare med stolen tills domaren vaknar så fortsätter matchen för att domaren inte har sett något!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är mycket roligt och det är mycket verkligt. Spelet är för såna som gillar brottning fast andra kan också spela det! Det är så bra för dom har lagt in olika arenor som finns i verkligheten och dom som är i showen Smackdown är i spelet showen Smackdown samma sak med Raw! Det som är roligt och nytt är att om du ligger på mattan när din motståndare slått ner dig och du har en "Finisher" så om din motståndare försöker ta upp dig eller ta ett grepp så kan du lura din gubbe att du är helt medvetslös fast sen från ingenstans så vaknar din gubbe och tar en snabb pin (när du ligger över din motståndare och domaren räknar till 3) så är det helt coolt! jag rekommenderar detta spel till Wrestling fans och andra!!!

Betyg till spelet
Grafiken är hur bra som helst! Det ser så verkligt ut! Spelkänslan är i värdsklass! Dom har gjort det mycket bättre än bra det känns som om du är gubben du spelar eftersom du styr han! Ljudet är mycket bra! När tillexempel du tar en stol så låter det som en skalle tar i en stol och M.M! Hållbarheten är hur lång som helst! När du väl startar så kan du aldrig sluta typ! man vill bara vinna och vinna och kan inte sluta spela det!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10