Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown vs. Raw

Playstation 2
WWE Smackdown vs. Raw
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    164
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 02/03 -06 13:15

Handling / story / vad man gör i spelet
WWE Smackdown! vs. Raw är ett spel som man lätt kommer in i. Du får välja mellan en massa olika wrestlare (alla i WWE!) inkl. tjejerna och du kan även göra egna wrestlare med ett utbud av flera tusentals olika kläder, smink, och masker. Sen kan du lägga till attacker till din eller en annan wrestlare. Även finishern. Jag testade att byta ut stora feta Big Shows finisher till lilla Mysterios 619. Ser asroligt ut. Man kan även skapa sin egen coola entrance med fyrverkerier och allt.
Spelet har även en egen story som du kan följa med vilken wrestlare du vill och se dig själv vinna mästerskapen Wrestlemania XX. Det finns även en himla massa olika typer av matcher, alltifrån Singlematch och Tag Team till Steel Cage och Elimination.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt underhållande och innehållsrikt. Det finns en massa saker du kan göra efter att du klarat storyläget. Det finns även multiplayer upp till 8 spelare som klart höjer hållbarheten. Det finns en massa olika attacker och kombinationer du kan använda i matcher, även alla finishermoves är inkluderade.
Sammanlagt blir det kanske uppåt 800 olika attacker. Alla wrestlare har sina egna attacker som de gör på TV. Bl.a. Triple H kan göra sin berömda Pedigree. Men det är inte bara finishers. Alla har sina olika combatstilar och entrances.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är bra. Bra skuggor och texturer. Inte några buggar som jag har sett. En 8:a.

Spelkänsla:

Spelkänslan är härlig. När du spelar matcherna känner du verkligen aggressiviteten stiga uppåt. En 7:a.

Ljud:

Musiken var bra och allas entrelåtar var också med. Ljudet i övrigt var helt ok, en 8:a.

Hållbarhet:

Storyn var rätt lång, och efter du klarat storyn behöver inte spelet vara slut, nej, det finns så himla många olika matcher så det är bara att köra på. När jag såg att det fanns ett onlineläge blev jag genast nyfiken. Men när jag testade det blev jag lite besviken. Det fannsinte många online att köra med och alla gjorde fega attacker så man inte hade nån chans om man blev träffad en gång. Så fort man steg upp gjorde motståndaren en annan spark så man ramlade igen. Och igen. Och igen. Men det är dock väldigt underhållande att spela mot eller med en kompis. En 9:a.

+ : Mycket stort innehåll. Bra musik.
- : Onlineläget och att det kan bli lite frustrerande och att det kan bli lite enformigt.

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7