Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown! Here Comes the Pain

Playstation 2
WWE Smackdown! Here Comes the Pain
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    7 november 2003
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    77
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Speltest av Emppu202

Inskickad av Emppu202 den 20/07 -07 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
WWE: SmackDown!: Here Comes The Pain

Detta är ett av det bästa WWE spelen som gjorts även fast det är gammalt. I detta spel finns den största spel databasen jag sett ni ett spel.

Handling / Story / Vad man gör i spelet:

I detta spel går det att spela många olika sorters matcher. Vissa match typer är tex. Single, tag team, ladder, table, TLC och elimination chamber.
Speltyper finns det två av: Exhibition och Season.
Spelet går ut på att brottas i den största amerikanska fribrottnings ligan i världen nämligen WWE. I spelet skall du vinna olika mästar titlar och tjäna pengar. De olika titlarna du kan vinna är: World Heavywight Champion, WWE Champion, Intercontinental Champion, US. Champion, Hardcore Champion, Cruiserweight Champion, World Tag Team Champion och WWE Tag Team Champion.
I season mode skall du vara en valfri brottare och klara igenom ett år i denna liga. I spelet kan du även göra egna brottare, göra deras kläder och välja namn.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätte bra för det har otroligt många brottare och arenor. Seasonen är inte för kort eller för lång, den har bra grafik, ljud, spelkänsla och hållbarhet. Jag blev överraskad när jag fick spelet, jag förväntade mig att det skulle varit bra men inte så här bra! Negativa saker är att spelet hakar lätt upp sig på vissa ställen.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra. Det är bättre en vissa nya spel. Det ser väldigt riktigt när du spelar och du kommer lätt veta vad som är vad. Så 10/10.

Spelkänslan är bra. Det känns jätte bra att spela detta spel och de känns nästan i kroppen när man får stryk. Så det får en 10:a också.

Ljudet är perfekt! Det finns inte nåt bättre ljud. Musikerna är jätte bra, dåligt är bara att det finns inga röster i spelet men ändå 10/10.

Hållbarheten är jätte bra du kan sitta hela dagen och och spela så gissa vad betyget blir: En 10:a!
MVH Emppu202

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10