Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Worms Forts: Under Siege

Playstation 2
Worms Forts: Under Siege
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 2004
  • Utvecklare
    Sega, Team 17
  • Antal ägare
    48
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/05 -07 17:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Maskarna är tillbaka, fulare och tråkigare än någonsin dessutom. Hur som helst... Så går spelet ut på att (som vanligt) slå ut det andra laget med maskar i värsta rambostil. Men i Worms Forts: Under Siege har utvecklarna försökt göra något nytt, genom att man ska bygga upp ett litet samhälle i sin bas, och därifrån använda supervapen för att slå ut det andra laget. Som ni hör - Inte alls särskilt kul att sitta och 'campa' i sina baser, men så är det.

Vad jag tycker om spelet
Som jag redan påpekat så gillar jag inte det här spelet, inte alls faktiskt. Det är tråkigt när man spelar själv, tråkigt när man kör multi-player med en vän. Spelet är inte alls värt de pengarna jag betalade för det, och jag rekommenderar er som läser det här att hålla er borta från spelet. Visst det finns väl folk som konstigt nog gillar det, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vart felet på den ytterst lilla folkgruppen sitter.

Ni kanske tror att jag bara är allmänt vresig nu, när jag skriver det här testet. Men jag lovar er - Det här spelet är precis lika dåligt som jag säger i det här speltestet... tyvärr.

Betyg till spelet
Grafik (4): Stel grafik, likaväl ful. Skärmuppdateringen tillför inte direkt den heller nån känsla av "snyggare" grafik.

Spelkänsla (3): Värre än grafiken. Kontrollen är seg, och allmänt störig, inte särskilt smart heller för den delen.

Ljud (5): Okej ljud, inte mer. Vapeneffekter osv. låter mer som nåt dåligt tyskt fjollfyrverkeri från LIDL, än som autentiska vapen.

Hållbarhet (2): Spelets absolut svagaste sida. Du kanske orkar köra några matcher med dina polare, men du kommer förhoppningsvis inte ens komma på tanken att sitta och lira själv. Du kommer tröttna på det här spelet på tre dagar om inte mindre...

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 3