Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











UEFA Champions League 04/05

Playstation 2
UEFA Champions League 04/05
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 februari 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 7.5

Speltest av Woris

Inskickad av Woris den 15/03 -10 18:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar ju såklart om fotboll. Om man går in på säsong väljer man ett lag och gör en egen coach. På säsongen går man igenom många matcher med olika mål.Ju fler matcher man klarar på säsongen, ju högre upp på toppen kommer man. Under säsongen kan man låsa upp olika saker som t ex badboll, fler lagtröjor och mycket mer. Man kan spela vänskapsmatcher med ett annat lag eller mot någon annan. Man kan vara upp till 4 spelare. Om man vill spela stora turneringar eller en egen UEFA-kupp så fungerar det också. Man kan göra egna gubbar med utseende, svettband, glasögon, färdigheter, födelsedatum och namn.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckar att detta spelet är ett av de bästa fotbollsspelen jag har spelat. Man känner adrenalinet i en match. Att göra straffar och frisparkar är pirrigt om det är lika. Det som är riktigt bra är att man kan se repris på ett snyggt mål man har gjort. Det roliga med det här spelet är om någon spelare får ett gult, rött kort eller gör ett mål. Då gör spelarna något roligt. Det enda som jag tycker är dåligt med spelet är något som kommer stå längre ner på "Motivera dina betyg":P.

Betyg till spelet
Grafiken är hyfsat bra men är helt okej för mig. Spelkänslan är super. Man känner sig som om man tittar på en fotbollsmatch, men styr allting. Ljudet är också super. Det dåliga är hållbarheten. Ibland så får man vänta en stund innan de t ex har skjutit ut bollen. Man kanske får vänta i några minuter innan det börjar igen. Men jag vet inte om det är med alla spelen eller bara med mitt.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10