Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











True Crime: Streets of LA

Playstation 2
True Crime: Streets of LA
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2003-11-06
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    191
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.4

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 21/03 -08 19:02

Handling / story / vad man gör i spelet
I True Crime så spelar du som en Polis i Los Angeles vid namn Nick Kang. Nick är en väldigt kaxig och självisk polis.


När Ryssarna och ''The Triads'' börjar jobba ihop så måste du och LAPD sätta stopp för detta. Efter att ha dömt ut din nya kvinnliga partner genom att kalla henne sekreterare och bett henne att ge dig kaffe, så bestämmer du dig att lösa problemet på egen hand. Jag skulle ge Story skaparna ett VG för detta spel.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är väldigt roligt att spela igenom. Fast Storyn är extremt rörig. Detta Actionspel har en mätare där du kan se om du är en bra polis eller en dålig polis för tillfället. Ifall du arresterar folk så får du ett plus på bra polis. Ifall du dödar mycket folk så blir du en dålig polis.

True Crime är en ganska lik jämförelse med GTA. Du kan köra bil, skjuta och det är en ganska stor stad också.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en sjua. detta är ju trots allt ett ganska gammalt spel. När man väl spelar så är det väl ganska bra men i mellanscenerna så ser grafiken bara irreterande ut.


Spelkänslan får en fyra. Man lever sig inte alls in i spelet eftersom Storyn är för rörig och vissa saker känns ganska overkliga.


Ljudet får en åtta. Alla ljud i spelet är väl okej men det som saknas är musik. Alltid helt knäpptyst i detta spel vilket blir en stor besvikelse.



Hållbarheten får en sjua. Vissa saker är svåra i spelet och det gör allt till en utmaning. Men när man har klarat spelet och kört nästan alla bonus uppdrag så bara lägger man av. Tro mig!

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 4