Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











True Crime: Streets of LA

Playstation 2
True Crime: Streets of LA
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2003-11-06
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    191
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.4

Speltest av greendragon4

Inskickad av greendragon4 den 08/01 -07 23:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig i LA Alltså Los Angeles du är Nick Kayne och är polis det påminner lite om GTA på vissa uppdrag när man får gå runt på stan. När du ändå går ute på stan kan du kolla efter droger och vapen genom att trycka på O du kan ta bilar också fast man får ju en bil från början också. Du springer runt i 3:e person du kan skjuta i 1:a person. Ibland när du springer runt kontaktar sin chef en och säger där är det en fight eller något sånt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om att man kan springa runt i 3:e person och skjuta i 1:a person och att man bara kan ta bilar där ute på stan och sen bara åka iväg. Jag tycker det skulle bli roligare om man inte är polis men det är inga problem med det heller. Jag gillar riktiga skjutspel detta är jätte kul så om du gillar skjut spel köp detta.

Betyg till spelet
Grafiken påminner om GTA vissa grejer ser lite konstiga ut så grafiken får en nia. Spelkänslan det beror på vad man gillar för spel men jag fastnar direkt och bara måste spela spelkänslan får en åtta. Ljudet är en besvikelse jag trodde att det skulle var lite mer ljud i fighterna men dom säger kanske bara ett ord men skottljuden är bra. Hållbarheten är det bästa man sitter timmavis om man kommer in i spelet.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8