Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











True Crime: New York City

Playstation 2
True Crime: New York City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Luxoflux, Inc.
  • Antal ägare
    92
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Qwark

Inskickad av Qwark den 09/04 -06 12:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Hjärtat bultar. Blodsmak i munnen. Adrenalinet pumpar. Du kliver in. Sen brakar helvetet löst! Du är Marcus Reed. En uppspöad, arg gangster som vill hämnas. Med ditt skjutjärn skjuter du alla som gjort dig förbannade, och förstår inte förrän efteråt, att du måste rycka upp dig, göra något för att få ordning på ditt liv. Då kommer Terry, en 3:e gradens kriminalare som har varit som din pappa i flera år, sen din egna farsa åkte in. - Du måste rycka upp dig, Marcus. Den enda chansen du har, är att tjäna rättssammhället, att bli en av de goda, en polis.
Sagt och gjort, du klarar dig fint, ända tills Terry sprängs i luften i en explosion. Det är då du får börja på Gatubrotts-Enheten, som undercover för att dels ränsa upp i Manhattan, och ta reda på mördaren till Terry. Med hjälp av informatörer, förklädnader, och tuffa förhör börjar snacket gå, att en av New Yorks tuffaste poliser härjar. Med Schysst musik och schyssta bilar och en rejäl vapenarsenal rensar du upp i gatorna, antingen med schyssta eller dumma metoder. Valet är ditt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är ett fenomenalt spel, med riktigt bra saker. Nytt för True Crime-serien är att du kan gå in i byggnader, köpa bilar, och ha flera vapen, både från polishögkvarteret och vapenhandlar. Du kan också gå upp i rang, och till och med hämta din lön!
Somsagt, detta har de verkligen lyckats med, och spelkänslan är på topp!

Betyg till spelet
Grafik: Den är bra, nästan för bra. Det är så mycket saker (det är det ju i NY), till och med skräp som flyger omkring. Det gör att det tar ett tag och vänja sig med allt "småplotter", men man finner sig snart.
Känsla: Väldigt bra, man har mycket att tänka på, det är det som gör det bra. I och med att du är "undercover", måste du legitimera dig för polisen, så att de inte av misstag skjuter dig. Det är så verkligt, att man nästan blir rädd =).
Ljud:Väldigt bra ljud, det är till och med "musik-jingel" i affärerna. Mycket musik att välja på som ex. Hip Hop, rock och punk.
Hållbarhet: I och med att tillverkarna har lagt ner så mycket på detaljer och grafik, laggar det lite, mest när man pausar. Annars bra.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10