Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Transformers

Playstation 2
Transformers
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.2

Speltest av baran12

Inskickad av baran12 den 25/08 -05 10:29

Handling / story / vad man gör i spelet
I transformers kommer du att spela som Red alert,optimus prime och Hot shot.spelet går ut på att du ska rädda alla mini cons inan decepticons läger vantana på mini robotarna och stoppa Megatron och hans decepticon armen bestor av ligth unit heavy unit (första bossen) och oficeren comander unit det finns unit soldater men dom kommer jag inte ihåg vad dom heter.Vi får inte glöma decepticon bossarna cyclonus,tidal wave,starscream,megatron och unicron.

Vad jag tycker om spelet
spelet är super ägit du som inte har spelet eller inte spelat de så rekomenderar jag att du ska dra till närmaste spel butik och köper det. det kostar mellan 299kr och 599 kr men de är det värklgen värt för 7 banor fyll med acion och späning och runt 40 mini con och 60 data cons mini cons ger dig vapen och data con ger dig musik,filmer,instrukconrer och massa annat.

Betyg till spelet
grafiken är i värdsklass spelkänsla är grym ljudet är super plus att du kan koppla ljudet till någon sak för att få bätre ljud så du värkligen kan njuta det för bätrade ljudet.Hållbarheten är suverän trots att typ skivan har 200 repor(över fylld med repor) så fungerar det suverät ändå.Så var det för mig alla fall.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10