Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Top Spin

Playstation 2
Top Spin
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2005-10-28
  • Utvecklare
    Power and Magic Dev
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 7.9

Speltest av pepinho

Inskickad av pepinho den 26/02 -06 09:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska spela tennis för att bli så bra som möjligt. Man kan spela vänskapsmatcher också men karriär tycker iallafall jag att är mycket roligare. I karriären flyger man runt mellan alla världsdelar och köper racketar, spelar turneringar eller kanske man vill fixa ny frisyr, då är det bara att gå till närmaste salong.
Man börjar på rank 100. Man ska helst börja med att spela en Minor Pro, så får man lite cash och går upp i rankingen.

Alltefter så kan man vinna Major Pro´s och till sist kanske Grand Slam och bli nummer 1 i världen. Om man vill ha lite gratissaker är det bra att ha sponsorer. Det finns många olika. Wilson, Prince, K-swiss m.m. Man börjar med en testmatch och när man blir bättre så kommer man till sist att kunna spela en Galamatch.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelidén var ganska bra. Tycker också att grafiken var helt ok. Inga kanter på gubbarna iallafall.
Hållbarheten är bra, tycker iallafall jag. Ljudet funkade fint men det var liksom ganska tyst när man spelade. Det bara efter en boll som antingen kommentatorn, eller domaren, vet inte, säger ställningen.

Betyg till spelet
Grafiken får en säker 8:a av mej. Tycker inte det var några fel men det kan ju bli bättre. Spelkänslan får en 8:a likaså. Tycker ju att karriäridén var ett klart +. Ljudet var ju sådär, tycker dom skulle kunna ha haft lite mer ljud med i matcherna. Det kommer bara applåder ibland och ställningen.

Och slutligen ger jag hållbarheten en 7:a för man klarar det ju inte på en dag precis. För det är ganska svårt att vinna mot toppspelarna, fast man kanske är fullt tränad.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8