Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground 2

Playstation 2
Tony Hawk's Underground 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 oktober 2004
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/07 -07 13:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att du ska skapa en spelare som sen ska föreställa en ganska bra skejtare. En dag när han imponerar lite på en skejtramp så kommer en svart van och kör på honom så att han blir medvetslös. Dom slänger in honom i vanen och kör iväg. När han vaknar upp så befinner han sig bland proffs skejtare som också inte verkar veta var dom är. Helt plötsligt dyker 2 män upp med motorsåg och skrämmer dom. Männen visar sig vara Bam Margera och Tony Hawk. Dom förklarar om en sorts turné som heter world destruction tour som går ut på att göra så mycket kaos i olika städer för poäng. Dom väljer lag och Bam är lagkapten i det ena laget och Tony i det andra. Din skapade spelare hamnar i Tonys lag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är riktigt kul för varje stad man är i händer alltid riktigt sjuka saker. Man åker till Boston, Barcelona, New Jersey, Australien och Skatetopia som är ett sorts skejtläger. Och några nya gubbar är med i detta spelet bortsett från dom andra. T.ex Bam Margera, Paulie (wheels of fury) Ryan och många fler.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en tia för den kan inte bli bättre. Spelkänslan en sjua för att man gör ganska otrovärdiga tricks ibland. Ljudet ger jag en sjua för att vissa ljud låter inte alls som dom ska men dom flesta låter trovärdiga. Hållbarheten får en sexa för att spelet är ganska kort och efter man har kört om det några gånger så blir man trött på spelet.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7