Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTony Hawk's Underground

Playstation 2
Tony Hawk's Underground
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  27 oktober 2003
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  339
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 27/02 -06 23:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Tony Hawk är tillbaka med det 5:e spelet i serien. Det har gjorts 7 stycken. Detta spel heter just underground för att man kan skapa sin egen karriär med story. Det börjar med att du skapar din egna skejtare och du har en kompis som heter Eric. Ni utför uppdrag i Jersey, och fortsätter färdas världen runt. Från Jersey till Manhattan till Moskva till Hawaii och många fler banor plus bonusbanor (men bonusbanorna ingår inte i storyn.

Vad jag tycker om spelet
Spelet innehåller dessvärre en massa buggar, som dock ibland kan vara kul, men är oftast störande. Jag tycker att det knappast är det bästa spelet i serien, men bäst av de två Undergroundspelen. En bra sak är att det finns otroligt många olika trick och dom kändaste skatarna finns med (Tony Hawk, Rodney Mullen mfl.)

Betyg till spelet
Grafik:

Urusel, med tanke på alla buggar. Men helt ok för övrigt. Jag ger en 6:a för grafiken.

Spelkänsla:

Ganska enformigt och det är ingen speciell känsla att beskriva, det är i stort sett bara upp och ner och upp och ner. En 7:a.

Ljud:

Musiken är bra, men när det gäller övriga ljud så är det rätt bra, men det finns en del konstiga ljud, som t.ex. när man gör en kickflip eller någon annan flip, så hör man något knakande, knappast realistiskt.

Hållbarhet:

Håller länge, p.g.a. det roliga och beroendeframkallande onlineläget. Mycket kul. Storyn är ganska lång också. Men när det gäller offline är det mest beroendeframkallande att när man klarar storyn får man bonuskaraktärer och sånt.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7