Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Pro Skater 4

Playstation 2
Tony Hawk's Pro Skater 4
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    23 oktober 2002
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    265
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/01 -10 01:07

Handling / story / vad man gör i spelet
I Tony Hawk's Pro Skater 4 så finns det egentligen ingen story. Man börjar på första banan, där man bara ska hjälpa några personer med att lära sig saker eller imponera på andra. För det får man pengar. Pengarna kan man spendera i skateaffären, där man kan köpa brädor, filmer, fusk, kläder, hemliga skateare eller till och med hemliga banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska bra för att jag har spelat det väldigt mycket, men för en som precis har köpt spelet och ska börja spela det så är det ett väldigt bra och roligt spel. En sak som är väldigt dåligt med spelet är att man inte kan gå som man kan i alla andra skate spel som kom efter Tony Hawk's Pro Skater 4. Det kan vara väldigt jobbigt att man inte kan gå ibland när man ska någonstans eller när man ska göra en combo så kan det vara roligt att gå i spelet så att man får högre points.

En annan sak som är tråkigt är att man kan bara göra sin egen skateare eller bygga sin egen park och när man bygger en park så finns det inte många saker att sätta. T. ex. så kan man inte sätta hus eller höghus.

Betyg till spelet
Grafiken får en 7:a för att den är värd en sjua.

Spelkänslan får en 5:a för att man kan inte gå eller man kan inte droppa och såna saker.

Ljudet är värd en 7:a för att låtarna låter konstigt ibland.

Hållbarheten får också en sjua för att den kan fastna, om du kommer utanför spelområdet och om du kör runt ett tag, så kommer du att fastna.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 5