Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Pro Skater 3

Playstation 2
Tony Hawk's Pro Skater 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 oktober 2001
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.7

Speltest av Offspring

Inskickad av Offspring den 02/08 -10 19:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Tony Hawks spelen är de kändaste skateboard spelen i världen och det här är det tredje spelet i serien. Du börjar med att göra din helt egna åkare eller så väljer du bland 12 olika skateboard-proffs. Därefter så finns det 9 banor att låsa upp i karriär läget. Du har 2 minuter på dig i varje bana att klara 8 olika uppdrag men man kan dela upp det. Uppdragen kan variera men det finns 3 speciella uppdrag, att samla bokstäver, 3 uppdrag om att få en summa poäng och ett uppdrag där man ska göra ett trick på ett ställe. Men när du har klarat 2-3 uppdrag så låser du upp en tävling. Det finns 3 olika banor med tävlingar. Men då kör du 3 ronder och ska få så mycket poäng som möjligt i varje runda. Varje rond är en minut. Och det är vad spelet går ut på. Alltså samla alla 3 guldmedaljer från tävlingarna och klara alla 54 uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag är ett riktigt stort fan av Tony Hawk spelen och det här är en av mina favoriter. Jag älskar verkligen att göra skateboard tricks i miljöer i spelens värld. Storyn är rätt så kort men den kär jag väldigt ofta om. Sen klarar man sig mycket på att bara åka runt. I PS2 versionen finns det även online men eftersom spelet snart är 10 år gammalt så är det inte så många som kör. Men annars så är det riktigt kul att köra online. Men det är det enda tråkiga med spelet men annars så är Tony Hawks Pro Skater 3 helt fantastiskt.

Plus:
Snygg grafik, perfekt spelkänsla, fantastiskt soundtrack, väldigt lång hållbarhet, rolig story, snygga och roliga miljöer, skönt online-stöd.

Minus:
Få att spela online med.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen riktigt snygg. Trots att spelet är från 2001 så är det ändå grymt gjort. Men i ansikterna på åkarna är det inte världens bästa så det blir inte fullt i betyg.

Spelkänslan är helt perfekt. Man lever sig verkligen in i spelet när man kör.

Ljudet är helt fantastiskt med massor av bra musik från bl.a. Ramones, Motörhead och Red Hot Chili Peppers.

Hållbarheten är otroligt bra. Storyn kör jag om mycket och så kör jag online samt free-skate.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10