Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Pro Skater 3

Playstation 2
Tony Hawk's Pro Skater 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 oktober 2001
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/05 -10 18:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är egentligen ingen story i Tony Hawk's Pro Skater 3 utan man ska bara klara uppdrag på en bana så kommer du vidare till nästa bana. Detta kanske låter tråkigt men det är jätteroligt för att uppdragen är bra och dom ändras lite om du kör med en annan skejtare. Du kan även hitta fem stycken stat points saker så att du får bättre stats och det finns en skateboard gömd på varje bana. Stat points är sådär svåra att hitta men brädorna är väldig svåra att hitta. Det finns nio banor i detta spelet (plus 3 bonusbanor från Tony Hawk's Pro Skater 1) och dom är väldigt bra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är mycket bra och jag blev väldigt glad när jag såg det. Man kan göra sin egen skejtare som är roligt och man kan bygga sin egen park. Om man har spelat THPS 4 och THUG 2 och gjort parker där så tycker man nog när man har byggt sin första park på detta spelet att det inte fick plats så mycket på parken men senare så kommer man att tycka att det är bra.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en nia för att det finns väldigt bra grafik på spelet. Förutom att när man gör sin egen skejtare och när man håller på med huvudet så är huvudet lite suddigt. Grafiken får en nia.

Spelkänslan: Spelkänslan är bra. Om man har spelat ett skatespel som kom efter pro skater 4 så märker man ju att man inte kan gå på detta spelet fast efter en väldigt kort tid (du måste spela spelet mycket då och tycka om det) så tänker man inte på det och man tycker att det inte spelar någon roll. Spelkänslan får en nia.

Ljud: Ljudet är väldigt bra på detta spelet fast det skulle kunna finnas lite mer låtar. Fast det är bra ändå. Ljudet får en tia.

Hållbarhet: Hållbarheten får en nia bara för att det finns så mycket man kan göra i spelet. Man behöver göra 22 stycken career modes för att låsa upp nästan allting och man kan göra sin egen skejtare och park.

Detta spelet är definitivt värt att köpa!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9