Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Pro Skater 3

Playstation 2
Tony Hawk's Pro Skater 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 oktober 2001
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.7

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Fuska-nu den 16/01 -06 18:41

Tony Hawk’s PRO skater 3 (thps3)

Koder:

Om du startar spelet och sedan går in på ”Options” vid huvudmenyn. Kommer du till övriga grejer. Om du då scrollar ner till och väljer ”cheats” kommer du till en ruta där det finns ett komplett ”tangentbord”. Med hjälp av detta ”tangentbord” ska du skriva in fusk för att få följande:

Valda skejtaren får fullt i stats:
Skriv i: pumpmeup , tryck sedan OK (eller nåt), så kommer det ett ljud som bekräftar att fusket har genomförts.

Valda skejtaren får alla brädor/decks:
Skriv i: givemesomewood , tryck sedan OK (eller nåt), så kommer det ett ljud som bekräftar att fusket har genomförts. Om du använder karaktärerna man kan vinna/fuska till sig. Syns inte brädorna på väggen. Men de finns om du väljer dem.

Alla banor i spelet (inkl. 3 extra banor):
Skriv i: roadtrip , tryck sedan OK (eller nåt), så kommer det ett ljud som bekräftar att fusket har genomförts.

Alla karaktärer i spelet:
Skriv i: yohomies , tryck sedan OK (eller nåt), så kommer det ett ljud som bekräftar att fusket har genomförts. I det här fusket får du karaktärerna:
Wolverine, Darth Maul, en polis, en alkolist, en polis, Activision’s maskot, Demoness, en surfare m.f.

Fusk under spelets gång:
Skriv i: backdoor , tryck sedan OK (eller nåt), så kommer det ett ljud som bekräftar att fusket har genomförts. Med detta fusk kan du bl.a.: hoppa i slowmotion, åka jättesnabbt, alltid ha fylld ”special-mätare”, hoppa jättehögt, vara liten som en myra, vara stor som en jätte och mycket mer. För att aktivera dem börjar du spela, och sedan pausa genom att trycka på start. Gå ner och välj cheats, och sen är det bara att aktivera de fusken du tycker verkar lämpliga. Du kan också inaktivera dem genom att trycka på dem igen.

Lås upp alla FMW’s:
Skriv i: peepshow , tryck sedan OK (eller nåt), så kommer det ett ljud som bekräftar att fusket har genomförts.

Andra saker som kan vara roliga:

Foundry:
När du tar ”The secret tape” kan man hoppa vidare, antingen åt höger eller vänster för att sedan grinda igen. Då ser du en ramp framför dig. Om du hoppar i slutet av grinden kommer du över till rampen.

Ifall du har valt att fuska dig till snabbhet och att flyga högt kan detta vara kul. Om du tar sats mot rampen till vänster om ”lavalådan” (från start). Och försöker hoppa långt åt vänster så kommer du ”hoppa in i” hålet till ”the molten bucket”. När du kommer in en bit studsar du med full kraft tillbaka. Detta kan vara rätt kul faktiskt!

Canada:
Om du grindar på stången bredvid spaken till den röda maskinen (långt bak i banan), höjs det upp en ramp. Om du går upp i den och sedan upp i den som kommer framför, och sedan upp i en ytterligare. Så kommer det komma 2 spår. Om du grindar på det ena kommer du till ”The secret tape”, om du grindar på den andra kommer du till huset. Om du grindar på den här och anänder dig av perfect rail fusket (full balans på grinder), och sedan gör ollie -> grind -> ollie -> grind. Och repeterar det hela tiden får du upp en ganska hög fart. Så i slutat av stången (vid huset) hoppar du av rätt fram och kommer upp på telefonlednings-vajern. Om du nu har tillräkligt med fart fortsätter du upp och vidare.

Rio de janeiro:
I kanten utav banan, vid alla hus finns ett plank. Om du kör rätt igenom planken kommer du vidare till en pool. Där kan du göra rätt häftiga saker!

Suburbia:
Om du hämtar yxan vid byggarbetet, och sedan går till ”the thin man” kommer han att hugga sönder planket. Du kan gå vidare genom att hoppa åt höger vid rampen i slutet utav korridoren. Då kommer du till en kyrkogård. Ifall du fortsätter i den banan som du gjorde när du kom in, kan man köra lite fram och tillbaka i rampen. När du fått tillräkligt höjd kommer du till en ramp på taket (givetvis om du ”svänger” åt höger vid rätt tillfälle då).

Om du har problem med att komma över baracken med en heelflip. Oroa dig inte då, för ifall du gör en boneless ( frammåt, fråmmåt och sedan ollie), hoppar du mycket längre. Fast det gäller att vara snabb, för man ska ju kunna hinna att göra en heelflip också.

Airport:
När du startar hoppar du över disken till höger och går in på bagagerullbandet. En häftig blixt kommer fram på bildskärmenoch sedan kommer du ut till en helikopter. Om du har tillräckligt med fart så kan du hoppa med hjälp av hoppet upp på vingen av helikoptern och grinda på den. Om du lyckas så stiger helikoptern upp i luften. Du kommer ut genom att gå ner för rulltrappan sen.

Skater island:
Det finns en balkong på banan (kan inte förklara var), där det finns två flaggor på. Den ena är röd och den andra är en Jolly roger-flagga(piratflagg). Om du hoppar från andra hållet och grindar på den. Öppnas ett hål i väggen i början utav banan. Om du då går tillbaka it och ut i hålet ser du ett piratskepp du kan gå ombord på.

Los angeles:
Ifall du grindar på följande stångar, kommer en jordbävning ske:
Nerförsbacken till vänster av starten vid barackerna ungefär, stången längs med vägen (till höger om starten, den vänstra stången inne i ”tornet” (rakt fram i början), och slutligen stången med brevlådorna på. Du märker när det är rätt stång ifall det kommer fram en text när du grindat färdigt på den.

Tokyo:
Om du hoppar upp vid tågrälsen och grindar längs med den kommer du till ett ställe med ramper.

Cruise ship:
Om du grindar på den vita, låga stången bredvid den röda stora ”hajfenan” som jag kallar det, åker allt vatten ur poolen och det blir genast en skön ramp, som är perfekt för att impa på tjejerna.

Min kompis nämnde något om att ifall man hoppar sönder allt glas i växthuset skulle något fräckt hända. Grejen är bara att jag inte minns vad, men det är säkert värt att testa!

Andra tips:
En grej som inte alla vet är att ifall man switchar när man står på manual eller nose-manual. Så switchar man mellan de olika manualerna, och får 2x och uppåt (ifall man gör fler) mer poäng i combot.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.