Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Playstation 2
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 juni 2004
  • Utvecklare
    Ubisoft Shanghai
  • Antal ägare
    81
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av Moongoose den 21/03 -05 01:36

Projektil Knock Out

Under endel uppdrag så kan du inte döda någon, och det kan vara svårt att komma nära fienderna för att kunna göra dom medvetslösa.
För att lyckas så ska du: Ta fram SC-20K och sätt på Sticky Cam. Om du träffar fienden i huvudet med Sticky Cam så kommer dom bli medvetslösa.
Du kan nu gå förbi och ta upp Sticky Cam och använda dom mot alla fiender, om du vill.


Easter Egg

På tågnivån, undersök andra bilen. Slå ner vakten och gå bakom stängseldörren. Titta ner så ser du en tidning med Prince of Persia.


Göm kropparna helt

Om du lämnar kropparna på marken efter att du har dödat dom så kommer tillslut en vakt att hitta kropparna och ge alarm, även om det inte är några patrullerande vakter i arean där kropparna ligger.
För att gömma kropparna, ta upp dom och flytta dom till en skuggad plats. Din ljusmätare kommer att lysa när det är säkert att lämna kroppen där.


Irriterad Lambert

När du börjar på första nivån (Dili, Timor), kommer du att starta i vattner. Sitt bara där, eller spring runt i vattnet. OBS! Men, gå inte därifrån för att klara delar av banan.
15 sekunder efter att Lambert har gett dig briefing, kommer han att fråga vad du gör. Vänta ytterliggare 15 sekunder efter du har svarat, så kommer han ge en till kommentar. Ytterligare 15 sekunder så säger han; "You better get moving because lives are at stake".
Nu så kan du fortsätta om du vill.  XD


Sikta lättare på avstånd med pistol

Om du har tagit slut på SC-20K ammot, men behöver ta ut en vakt på avstånd, eller ta bort en lampa på avstånd så kan du använda detta.
Ta fram din SC-20K och zooma in det du ska skjuta på. När du är precis på målet med siktet, tryck L1 för att hålla andan. Innan du släpper L1, tryck R2 för att ta bort din SC-20K. OBS! Rör dig INTE, ändra inte ens kameran. Ta fram din pistol, Du bör ha siktet direkt på ditt mål om du inte har rört dig. Så, nu kan du ta ut det du vill ta ut med en pistol på avstånd. Detta funkar inte om du inte om du rör dig någonstans efter att ha tagit bort SC-20K. Samma sak gäller kamerans vinkel.


Copyright © Moongoose 2005-2006

Fusket har betyget 6.17 (16 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Bearmonkey den 03/08 -09 11:46
Man får mera poäng (eller rättare sagt bättre stats) om man lämnar vakterna ifred och smyger bakom ryggen på dom. Men måstemåste man verkligen knocka de, och har slut på div cam, sticky shocker och ring air, funkar det:D

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.