Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Playstation 2
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 oktober 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    24
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/01 -07 23:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Tom Clancys Splinter cell Double Agent är en uppföljare till dom tre första Splinter cell spelen.
Spelet är utvecklat av Ubisoft som gjort många andra succé spel.

Splinter cell är första klassigt action där det går ut på att smyga för att kunna klara banorna. Visst man kan skjuta sig igenom banorna men det är inte lika roligt, och då får man inte lika mycket succes rating (poäng).

Kontrollerna är lika som förra spelet vilket är skönt för dom som har spelat tidigare spel.

Story

Efter ett uppdrag utanför staden Akureyri som ligger på Island får huvudkarktären
Sam Fisher reda på att hans dotter har dödadts i en bilolycka. Sam dras ner i en tung depression smaksatt med aggressioner och bitterhet mot allt och alla. Men det är ju som man säger, det som inte dödar härdar. Eftersom Sam inte anser att han har något kvar att leva för, tar han sig an sitt farligaste uppdrag någonsin och sätter livet som insats. Uppdraget är att infiltrera den amerikanska terrororganisationen JBA, John Browns Army samtidigt som han måste hålla sig lojal mot sina egna - ett uppdrag som är lättare sagt än gjort. Efter ett par iscensatta bankrån och falska dödssiffror i tidningarna hamnar Sam i fängelset, och det är där dubbelspelet börjar.

Det finns flera nyheter i Splinter Cell: Double Agent, men den största nyheten är helt klart detta dubbelspel. Sam måste, för att garantera att uppdraget att lyckas, hålla sig väl med JBA och sin egen organisation NSA. Ubisoft har löst det på ett smart sätt, där varje uppdrag innehåller flera objektiv på klassiskt Splinter Cell-manér. Vissa objektiv ger Sam större trovärdighet hos JBA medan andra gynnar NSA, men spel ska ju inte vara enkla, eller hur? Ubisoft har sett till att försätta Sam, och spelaren, i riktigt svåra situationer där man tillslut inte vet vad som är rätt eller fel. Ska du skjuta den där rädda gubben för att inte väcka misstanke hos JBA, eller låter du honom vara? Hur ska du göra när du måste spränga den där bomben, samtidigt som du inte vill spilla oskyldiga människoliv? Hinner du bugga antennen och ta dej tillbaka till platsen du inte fick lämna? Samtidigt som objektiv kan vagga in organisationerna i en känsla av trygghet kan icke genomförda sådana skapa misstro. Självklart påverkar vissa av besluten vad som händer i handlingen. Så pågår vågspelet på ett imponerande sätt, hela spelet igenom.

Vad jag tycker om spelet
Splinter Cell Double Agent är otroligt välgjort och har varierande banor.Efersom man kan göra så mycket så är
spelet värt att spelas igenom en gång till bara för att titta hur det blir om man gör tvärtomn än man gjorde förut. Spelet är helt enkelt ett FÖRRJ*VLA bra spel.

Själv var jag lite skeptisk innan jag spelat det, men jag köpte det och jag älskade det!

Betyg till spelet
Det enda minuset är att efter man har spelat igenom spelet en gång så är det inte lika roligt längre.
Men Online läget är riktigt bra och har ändrats lite från förra spelet. Numera spelar man tre mot ter, vilket är riktigt bra.


Mitt slutgiltiga betyg är 9/10
Det blev inte en tia på grund av hållbarheten.

Mitt tips KÖP DET!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9