Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tomb Raider: Anniversary

Playstation 2
Tomb Raider: Anniversary
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 juni 2007
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, Crystal Dynamics
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9

Speltest av Patrikkk

Inskickad av Patrikkk den 11/07 -07 01:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Följ med den spännande spelhjältinnan Lara Croft på ett nytt äventyr inspirerat av det första Tomb Raider Spelet! Lara är en tuff arkeolog som söker efter artifacts och denna gången så handlar det om ''The Scion Of Atlantis''. Lara kommer inte att ge upp förrens hon har fått det hon vill ha! Hon möter många nya fiender på vägen, som inte blir så lätt som Lara hoppats på! I spelet så styr du Lara Croft igenom många länder och ställen! Börja i Peru och Slutför uppdraget i ''The Lost City''! Spelet har en exsplosiv action och är som sagt inspirerat av det första Tomb Raider Spelet! Du har olika vapen som hjälper dig att döda fiender och bossar. Lara är en riktig akrobat och kan göra volter och en massa andra häpnadsväckande saker! Det räddar henne igenom de mest svåra situationerna... Efter spelet är slut så kan du samla en massa andra bonus-artifacts och relics som kan ta sin tid! Men det är värt besväret eftersom man låser upp t.ex kläder och fusk! Superbra!

Vad jag tycker om spelet
Det var jätteroligt och spännande med mycket action! Spelkänslan var bra och man blir lätt fäst vid spelet! Man kan också vara i Lara's hus och lösa hemligheterna där, det är lite klurigt men roligt! Lara's akrobatiska färdigheter gör spelet coolt och man blir imponerad av det också! Lara är snygg, cool och tuff! En suverän blandning! Jag ger spelet 9/10 faktiskt!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och på alla små scener så är den ännu bättre! Men det kan bli några dryga buggar ibland så jag ger grafiken en 9:a!
Spelkänslan är bra men kunde ha varit lite bättre! Men det duger, också där en 9:a!
Ljudet kan vara lite lågt ibland men då får man väl höja ljudet själv då! En 8:a!
Hmm, hållbarheten var bra och man varvar gärna spelet flera gånger! En 10:a! :D
Jaja, det var allt Seeya!
/Patrikkk

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9