Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Skeppsbruten

Playstation 2
The Sims 2: Skeppsbruten
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    22 oktober 2007
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    65
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av Benjamin94

Inskickad av Benjamin94 den 07/07 -09 21:53

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel börjar du med att skapa en besättning som har 1-6 stycken sims. När det är klart så åker ni iväg med eran lyxkryssare på en normal resa. Tyvärr blev den inte så normal... det blir en hemsk storm som gör att besättningen flyger av båten och båten blir förstörd. Nu är ni skeppsbrutna!
Spela som den sim som ni valt att starta med och försök överleva farorna som finns på de tre öar ni kan ta er på, laga saker som ni senare i spelet behöver, hitta din besättning (och när ni för en gångs skull hittat en eller flera besättningsmedlemmar så kan du nog spela som dem också), försök att hålla dig nöjd och vid liv och försök hitta på sätt att komma hem igen. Eller så kan ni fortsätta ert liv på de här harmoniska öarna. Det är helt upp till er!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet innehåller den humor som är just lämplig för det här spelet och innehåller många platser att utforska och innehåller också några hemliga platser.
Och om ni gillar överlevnads spel som innehåller apor, kokosnötter, bananer och allt annat roligt så är det här spelet som gjort för er! Njut av det!

Betyg till spelet
Jag gav grafiken en 9 eftersom jag tycker att det var det rätta! Samma gav jag till ljudet, samt spelkänslan och hållbarheten! Grafiken var bra men kunde ha varit en aning bättre. Ljudet likaså, nästan perfekt! Spelkänslan är jättebra, nästan som om man var karaktären själv som man spelar! Och man tröttnar inte på spelet på en jätte lång tid!
Jag har inte tröttnat ännu!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9