Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

Playstation 2
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    142
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av DisneyStitch

Inskickad av DisneyStitch den 28/06 -09 01:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims 2: Djurliv kan man skapa en familj eller ta en som redan finns. När man skapar familjen kan man även göra djur (antingen hundar eller katter) och då kan man även välja vilken ras man ska utgå ifrån. Sedan kan man ju ”morfa”, alltså ändra utseendet också, om man vill det vill säga. När man är klar med familjen ska man köpa ett hus. När man är inne i huset måste man köpa saker. Som vanligt behövs t.ex. en säng, toalett, dusch, kylskåp, spis och sådana grejor. Sedan måste man ju också ta hand om sin sim. För att tjäna pengar ska man skaffa ett jobb. Man kan även gå till djurtorget där man kan träffa andra människor och köpa saker till sitt husdjur.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är ganska roligt, men tanke på att man kan köpa olika saker. Det är kul när simmarna blir osams och ibland kan de också slåss. Men det är lite jobbigt ibland när man måste hålla koll på tiden, t.ex. när man ska till jobbet. Men det är kul när simmarna kommer hem och det står att de har tjänat pengar och sånt.

Betyg till spelet
The Sims har verkligen bra spel. Jag har nästan testat alla. Först ville jag inte spela denna, eftersom jag spelade mest innan på datorn. Så jag var ganska envis, men min kompis sa att jag borde testa ändå. Sedan testade jag och tyckte att det var ganska roligt. Men på datorn är det ändå bättre. Ljuden är roliga när simmarna pratar med varandra. Men det är lite dåligt att man inte förstår vad de pratar om. I menyn har de också musik, men den musiken är lite störande. Spelkänslan är helt okej, hållbarheten också. Grafiken är otroligt bra gjort!

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9