Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

Playstation 2
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    142
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av lime_pluto

Inskickad av lime_pluto den 12/01 -07 00:33

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims: Djurliv är det senaste The Sims spelet från EA games och de har blivit stor succé hos mig. The Sims: Djurliv går ut på att man ska skapa en familj som man sedan ska ta hand om och se till att de mår bra. Att de får sömn, mat, umgänge o.s.v. . Det som är speciellt med detta Sims spel är att man kan ha djur, de skapar man i början i spelet men man kan också köpa de på Djurtorget, Djurtorget är ett ställe där man kan träffa andra personer och köpa saker till sina djur, i djurtorget kan man bara betala med djurpoäng, det får man genom att uppfylla deras önskningar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är okej, det som är lite tråkigt är att man inte kan ha barn och att man inte åldras, man kan inte heller ha flera våningar och pool.
Det som är bra med spelet är att man kan bestämma djurens personlighet.
EA games har gjort ett otroligt bra arbete med grafiken men den t känns att de har lagt lite för mycket arbete med grafiken och mindre arbete med spelkänslan. Jag blev väldigt besviken när jag upptäckte att man inte kunde ha flera våningar, att man inte kunde ha barn och det andra jag nämnde, det blir inte lika roligt, man känner inte att man har skapat en familj.

Betyg till spelet
Grafik - Jag har bara ett ord att säga, VÄRLDSKLASS!

Spelkänsla - enligt mig har The Sims spel aldrig haft SUPER spelkänslana, men det är väll okej för The Sims 2 Djurliv.

Ljud - Ljudet är Jätte bra. Men jag är otroligt trött på deras låtsas språk. Djur gör läten och det är bra, det känns lite verkligare.

Hållbarhet - Hållbarheten är Jätte bra, men man kan bli lite trött på det , man har inte så många saker att välja på när det gäller inredning men det är okej det med.

Jag rekommenderar detta spel

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7