Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Djurliv

Playstation 2
The Sims 2: Djurliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  20 oktober 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  142
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av DisneyStitch den 30/06 -09 19:51

Frukt, Grönsaker & Fisk:
För att få frukt, grönsaker och fisk till din matlagning ska du gå till "blandat" där man kan köpa saker. Sedan ska du leta efter ett märke, som är en gaffel och en kniv och köp de sakerna (det är växter och akvarium). Sedan måste man vattna växterna och mata fiskarna i ditt akvarium, eller så kan du anlita en trädgårdsmästare till det.

För att tjäna mer pengar:
Först ska du leta i tidningen efter ett jobb. Ta den som ger mest lön. Sedan kan man se vilka färdigheter det behövs för att din sim ska bli befordrad. Din sim måste även få bättre relationer för att han/hon ska bli befordrad.
Du kan även tjäna pengar på att du köper en staffli, där du kan måla. Sedan måste din sim bli bättre på att måla. Man kan sälja sina tavlor också. Det är då man får pengar, men först måste din sim som sagt bli helt bra på att måla och då kommer han/hon att tjäna ungefär 100 simdaler (pengar).
Om du har en dator ska du trycka på "designa ett tv-spel". Din sim ska göra det här ganska ofta. När din sim har gjort detta många gånger kan han/hon tjäna pengar också. (antingen 500 eller 800, eller om du har tur ännu mer).

Fusket har betyget 8.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.