Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2

Playstation 2
The Sims 2
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    4 november 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    287
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.2

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 16/01 -06 18:46

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2 handlar om att bygga upp ett hus och för att tjäna pengar till det så måste man börja jobba. På jobbet så kam man få befodran ( olika rankar ). Om man t ex jobbar med politik, så är Borgmästare sista befodran osv. Man kan köpa mycket olika möbler och bo i olika miljöer allt från japanska samhällen till bergssamhälle. Man kan även på spelet köra 2 spelare. Så spelet går ju ut på att bygga upp sitt drömhus.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul. Grafiken var överraskande bra när jag spelade första gången. Den är bra. Spelkänslan är också bra eftersom man kan göra ganska mycket. Ljudet är lite kul att döma för om man har hört ''Simsspråket''. Om det är hungriga så säger de: Hacsno avo ealia ia. Typ så snackar dom på Sims 2. Men man hör även fågelkvitter och sånt, så ljudet är inte dåligt utan ganska komiskt. Hållbarheten är rätt bra. Speciellt att spela 2 spelare är ganska svårt att tröttna på. Spelet är mycket mera utevecklat än ettan. Jag tycker hållbarheten är bra.

Betyg till spelet
Mina betyg till The Sims 2: Grafiken var som sagt överraskande och får därmed en 8a. Jag trodde innan jag hade spelat det att jag skulle ge det en 6a eller mindre. Spelkänslan är ju bra och får en 8a av mig. Ljudet som jag berättade om '' Simsspråket '' får av mig en 7a ( Man tänker inte på ljudet så mycket ). Hållbarheten får av mig en 8a. Den var också överraskande bra enligt mig. Så spelets medelbetyg av mig blir väl runt 7.8 eller något sånt.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8