Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2

Playstation 2
The Sims 2
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    4 november 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    287
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.2

Speltest av Zahip

Inskickad av Zahip den 03/01 -06 00:34

Handling / story / vad man gör i spelet
I "The Sims 2" ska du skapa, styra, skaffa jobb och mycket mer åt en så kallad "Sim". Man bor i staden "Sim City" där det finns olika hus av olika storlekar eller så kan du skapa/bygga ett eget hus om du vill. Men du kan inte göra huset hur stort som helst, utan du har bara 20.000 simdaler (som deras valuta heter) som du ska bygga hus, köpa nödvändiga saker, mat och annat för . T.ex. så måste du köpa ett akvarium för att få fisk. Men för att få nya möbler och fisk måste du uppfylla "Simmarnas" platina och guldönskningar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätteroligt även om det är min lillebrors spel så jag får inte köra så mycket.
Men jag tycker ändå att dom skulle kunna ha gjort det ännu bättre, för nu är det för likt ettan på data med sin lite fyrkantiga grafik (i ettan menar jag då). Jag har hittills aldrig stött på ett fusk eller liknande i spelet, vilket är lite kul...
Jag tycker också att det är bra att man kan styra men analog-spaken själv så att man själv kan bestämma om man ska springa eller gå.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 7:a för att den har utvecklats mycket, man kan Zomma in men "Simmarna" ser riktigt verkliga ut. Men den verkliga missen är nog med t.ex. fiskarna som ser ut som platta klippdockor i en blå sak med kanter runt eller när man ska byta kläder är det lite fyrkantigt... Vissa buggar också, och när man går in i en bil så stänger man dörren, fast armen syns lite igenom.

Spelkänsla: Den får en 10:a för att den utvecklats så himla mycket så det bara inte är sant. Det kan regna, då tar man fram ett paraply eller en tidning och håller ovanför huvudet. Man kan välja på att springa eller gå. Om man är för trött går man sömnigt. Man kan spy. Man kan laga egen mat och välja recept eller ta egna ingredienser och skapa ett nytt recept. Om man är för kiss eller bajsnödig går man nästan med benen i kors. De är mycket verkligare än vad det var på datorn, nånsin!!!

Ljud: Ljudet får en 8:a för att det har blivit bättre på vissa punkter, man kan höra på mer musik. Det skulle blivit en 10:a om det inte vart så att jag hade tröttnat på deras låtsas språk och kommentarer med samma gamla röster och ord som vanligt. Det är tråkigt...

Hållbarhet: Jaa... Vad mer kan man säga än “Världsklass” till spelet va??

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10