Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Getaway

Playstation 2
The Getaway
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 januari 2003
  • Utvecklare
    SCEA, Team Soho
  • Antal ägare
    208
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/06 -07 20:12

Handling / story / vad man gör i spelet
I början av spelet får man se en tjej om en liten pojke gå ut ur en port. Strax därefter kommer det en röd bil körandes och tre stycken personer kliver ur bilen, skjuter kvinnan och kidnappar den lille pojken. Då kvinnans man får reda på vad som händer, men kommer ut försent. Nu är det bara hämnd som sitter i hans tankar och att ta tillbaka sin son.

Första uppdraget blir att följa efter den röda bilen. Efter att du klarat det första uppdraget kommer du att bli fångad av maffian och blir tvingad att fortsätta att jobba för den om du nånsin ska få se pojken igen. Härefter börjar äventyret på riktigt med massor av svåra uppdrag att göra.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett mycket roligt spel. Det finns massor av coola uppdrag att göra. Det är sådär bra grafik på spelet men jag tycker ändå att det är ett ganska så bra spel och många coola bilar att köra m.m. Det finns även massor av vapen att ta, när man skjuter med dem hörs det på ett så verkligt sätt. Det går dock bara att ha ett vapen i taget vilket inte är så jätte roligt, men det är ju iallafall verkligt.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är inte i världsklass men duger ändå. Den får en 5:a för att gubbarna på spelet inte är så jätte bra gjorda och allt annat som t.ex träd, bilar m.m är heller inte i topp.

Spelkännsla:

Det är inte direkt så jätte bra spelkänsla för grafikens skull men det underbara ljudet gör så att det ändå är hyffsat bra spelkänsla. Den får därför en 5:a

Ljud:

Allt annat är inte särskilt bra, men ljudet är helt klart världsklass. Alla skott hörs så verkligt. Ljudet får självklart en solig 10:a.

Hållbarhet:

Uppdragen är ganska så roliga att göra men man kan lätt hänga upp sig på något utav dem vilket jag gjort ett antal gånger och då är hållbarheten inte så bra. Men den får i alla fall en tveksam 5:a.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5