Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











State of Emergency

Playstation 2
State of Emergency
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    44
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.5

Speltest av rugbyjohnny

Inskickad av rugbyjohnny den 30/01 -06 11:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är ett terrorist gäng som ska härja på olika håll och platser. T.ex: så börjar man med att man ska skaffa så mycket poäng som möjligt att man kommer in högst på highscore listan i spelet. Det gör man då i ett varuhus. Man får poäng genom att mörda folk. väktare och göra små uppdrag. Det påminner faktiskt om GTA. Vapen hittar man lite här och där. Efter att klarat det uppdraget så kommer special uppdrag som t.ex: mörda alla vakter på 3 minuter. Det finns 4 banor till att låsa upp.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt schysst gjort. Men jag föredrar nog GTA mer. Ifall man gillar action spel är detta spel starkt rekommenderat. Det finns många sköna vapen som kött yxa, peppar spray, svärd, granat kastare och kulspruta. Så spelet innehåller mycket action och det är väldigt roligt att köra, det jag saknar är en bättre storymode.

Betyg till spelet
Spelet har väldigt sköna vapen att mörda folk med. Men uppdragen och storyn kunda vart lite bättre gjord. Gillar man action så finns det uppdrag som är väldigt roliga, till exempel mörda alla vakter på 3 minuter eller mörda så många du kan på 2 minuter. Men de vapen man kan välja emellan får topp betyg av mig. Det finns hur många som helst och alla är lika roliga att mörda folk med.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8