Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSSX On Tour

Playstation 2
SSX On Tour
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  October 11, 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  185
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.4

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 26/06 -07 20:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så är det som i dom flesta SSX spel. Du ska bli så bra rankad som möjligt. SSX är det nyaste spelet och är mycket bra enligt mig. Det nyaste på spelet är att denna gång kan du åka skidor. Vilket du aldrig kunnat göra i något av de tidigare spelen. En annan sak som är nytt är att denna gång finns det en lista som du ska följa. Varenda gång du tar en seger klättrar du ytterligare 2 eller mera steg. Men vid varenda förlust kan du även halka ner någon placering. Spelet är mycket roligt och det finns många slags tävlingar du kan köra. Så som i Race Tricktävling eller "Finta Patrullen". Många olika sorter alltså.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätte roligt. Och än en gång så imponerar ett SSX spel på mig. SSX On Tour är ett spel som du kan göra väldigt mycket på. Du kan både åka Skidor och Snowboard och det finns mycket att välja på. Spelet är ett mycket bra sport spel som det inte finns något våld i direkt. Visst kan man åka på andra åkare men det är inte våld. Tyvärr är spelet ganska dyrt men det är värt pengarna.

Betyg till spelet
Spelets grafik är väldigt bra. Jag ger den en 9:a för att det finns inget som är riktigt dåligt på spelet. Backarna är jätte bra gjorda, likaså träden och dom andra åkarna. Finns inget som är dåligt. Men det får 9:a för att det kunde varit lite bättre grafik. Men det är ändå mycket bra. Spelkänslan får en 7:a. Jag skulle givit den lite mindre men eftersom det kommit nytt med att man kan spela med skidor. Men det är ju ett TPM spel. TPM står för Third Persson Mode, vilket betyder att du ser hela karaktären och inte ifrån karaktärens ansikte eller händer. Ljudet är en klar 10:a eftersom det är riktiga låtar och dom har lagt ner mycket jobb ljudet. Det är ju nästan bättre ljud på spelet än på min mobil! Jätte bra ljud. Hållbarheten är väl skaplig med. Det är lite jobbigt eftersom varenda Race eller trickutmaning du kör rankas. Lite synd att man inte kan spela utan att det rankas. Om man ska göra det måste man spela på Fritt spel. Spelet är som sagt ganska dyrt men självklart värt pengarna. Köp det.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7