Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSSX On Tour

Playstation 2
SSX On Tour
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  October 11, 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  185
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.4

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 28/02 -06 18:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett snowboardspel. Ett grymt snowboardspel. Ett otroligt snowboardspel som nu har äran att bli recenserat av J03L!!

SSX On Tour är det 4:e spelet i SSX serien som är det enda seriösa snowboardspelet enligt många. Det enda RIKTIGA liksom.

Det nya i SSX On Tour är att du nu kan skapa din egna åkare, även om karaktärsbyggarläget är rätt innehållsfattigt så är det ju fortfarande mycket bättre än att man måste välja en av typ 10 stycken som SSX 3. Det finns ganska många banor men varje bana har väldigt många genvägar. Detta gör spelet mer beroendeframkallande. Nytt är också att man nu kan vara både skidåkare och snowboardåkare, men snowboardåkningen är mer välgjort enligt många andra spelsajter och tidningar. Och det kan jag hålla med om. Det ligger liksom i generna hos EA Big att göra SNOWBOARDSPEL, inte skidspel. Men att åka skidor i SSX On Tour är fortfarande INTE dåligt. Nej, nej det är skitkul. En annan ny grej är att det finns andra åkare i backarna, förutom motståndarna. Jag tycker även att AI:n (Artificiell Intelligens, hur smarta de andra i spelet är) har förbättrats lite grann.

Vad jag tycker om spelet
Grafiken är inte så bra, den skär in i ögonen liksom, SSX 3 grafiken var mycket bättre. Och nu när det finns andra åkare är det roligt att boxa ut dom från banan och leka värsta snowboardpiraten >:-D
Spelkänslan gillar jag, bra rörelseoskäpa t.ex. när man åker ner för den gigantiska dammen i banan Hot Dam blir det en massa rörelseoskärpa och kameran zoomar ut ju snabbare man faller/åker. Sen när man landar så bara BOOM så zoomar kameran in igen och man bara känner vibationer studsa ut genom skärmen. Man riktigt känner hur man trycks bak mot soffryggen.
Musiken är också bra med låtar från artister som Iron Maiden, DIO, och Scorpions m.fl.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken fick en sjua för att jag inte tycker den här lite mer bruna nyansen passar in på snowboardspel. I SSX 3 var det mer färgglatt, passar mycket bättre.

Spelkänsla:

Varför spelkänslan fick en nia av mig är inte så konstigt, jag bokstavligen ÄLSKAR rörelseoskäpan och effekterna när man kommer upp i höga hastigheter.

Ljud:

Mycket bra musik, soundtracket består nämligen av låtar från artister som Iron Maiden, DIO och Scorpions, bra ljudeffekter. En 8:a.

Hållbarhet:

Hållbarheten är bra, men det som sänker hållbarheten är dock att EA Big har tagit bort onlineläget. Jag tycker också att det är ett sämre multiplayerläge.

+ : Bra spelkänsla, musik. Sköna trick.
- : Det enda dåliga är att onlineläget är borta.

Tack för att ni läste/J03L

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9