Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Playstation 2
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av firespyro

Inskickad av firespyro den 11/05 -06 18:37

Handling / story / vad man gör i spelet
SSX 3

Utgivare: EA BIG
Utvecklare: Ea Games
Releasedatum: 10 September 2003

Handling

SSX 3 har ingen handling det har typ inget sportspel. Men det handlar i alla fall om att man ska åka snowboard genom Peak 1,Peak 2,Peak 3 om du klarar du så blir du mästare. För att låsa upp en "Peak" så måste du köra lite race och "Super Pipes" och sånt. Du kan åka Free Ride med, då kan du köra "Big Challenges". Big Challenges kan vara att spränga 3 jätteballonger i luften på tid eller få viss mycket poäng innan du kommer i mål. Varje gång du gör ett trick så får du poäng desso mer du håller på att spratla i luften dessomer poäng får du. När du kör tävlingar t.ex Super-Pipe så kan du få Guld,Silver eller Brons du får olika mycket pengar för dom. Om du har pengar så kan du antligen köpa kläder eller extra style på din Snowboard eller så köper du Exp Boost du kan köpa så du kan göra bättre tricks i luften, åka fortare, men för varje plus du köper exp för så höjs priset högre.

Spelet passar barn mellan 8-13/14 år åldern.

Vad jag tycker om spelet
SSX 3 är ett utmärkt val om du vill ha ett långt saftigt Snowboarding spel jag tycker du ska välja det framför alla SSX-spel tillom SSX On Tour. Du kan göra 360's eller varför inte raila typ på en 200 meters räcke och du kan t.o.m "Handstanda" på såna det är rätt svårt. SSX 3 kanske inte är helt fläckfrit det finns lite irrterande kameraproblem plus att det finns lite små buggar i grafiken som gör att ibland kan poängen inte räknas när du kanske har fått typ 8.000 poäng. SSX 3 är ju ett skateboard-spel så du tror du nog att man bara åker runt och gör tricks i tråkiga snöbackar men det är fel, du kan åka i staden Metro City åka i den långa snöbacken "Happiness Jam".

Betyg till spelet
Grafiken: Nja Grafiken brukar ju inspirera spelaren väldigt mycket plus spelglädjen nja jag gillar ju SSX 3 och jag tycker inte om buggar ni grafiken.

Spelkänslan: ... Spelkänslan påverkar spelarens humor och tålamod detta spel rekommendars ej för dom med dåligt tålamod det är lätt att förlora och att man ibland att man fastnar i en gran eller i ett berg så du får starta om racet.

Ljudet: Ljudet brukar ju jämt få 9.. kanske 10 poäng vad det gäller sportspel, eftersom i menynerna brkar det ju vara riktiga musiklåtar.

Hållbarheten: Hållbarheten är det bästa med SSX 3 eftersom det tar aslångt tid att klarar 3 Peaks..

Grafik:8
Spelkänslan:7
Ljud:9
Hållbarhet:10



+ 3 Peaks, Bra banorna
- Kanske lite bättre grafik

Ut i backen och åk Snowboard.. Yeaaooh

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7