Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Playstation 2
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/04 -06 14:44

Handling / story / vad man gör i spelet
I SSX 3 så kör man på en snowboard. Det finns många olika banor som man ska klara. Om man kör "Story Mode" så börjar man på ett litet berg som heter Peak 1. På bergen så åker man snowboard. Det finns lite olika tävlingar på varje berg. Det finns "Race", det är att man ska åka på en bana och komma först i mål bland cirka 4 tävlande. Sen finnns det också en sorts tävling där man åker i en "Half Pipe" (Half pipe är en ramp) så ska man få poäng. Den som får mest poäng vinner. Sen finns det Peak2 och Peak3. Banorna blir svårare och svårare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett riktigt kul spel. Jag gillar ju att åka skidor och snowboard (brukar göra det varje år). Jag rekommenderar detta spel för de som gillar snö och åka skidor/snowboard. Jag spelar spelet fortfarande efter ett halvt år, så det är riktigt kul. Men i Peak 3 så är det roligast när man ska värkligen kämpa för att klara.

Betyg till spelet
Grafik 8: Jag tycker grafiken är jätte bra för att det är inte så jätte gammalt spel men man ser till och med snowboard avtrycken där man har åkt.

Spelkänsla 7: Det är bra spelkänsla för att man får en riktigt inlevelse när man spelar som om man var i spelet.

Ljud 9: Det är strålande ljud i spelet för att när man landar efter ett hopp med snowboarden så låter det liksom som på riktigt. Sen är musiken också bra.

Hållbarhet 10: Det är världsklass i hållbarhet för att Jag köpte spelet i 2005 och jag spelar det fortfarande och har inte tröttnat det minsta på spelet.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7