Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Playstation 2
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av beren89

Inskickad av beren89 den 13/12 -05 07:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Det går ut på att vinna medaljer, att låsa upp peaks (berg med banor på) och att samla snöflingor som ger pengar (man får också pengar av att ta medalj på banor). För pengarna kan man köpa kläder till gubben som man spelar som, leksaker, plancher, nya gubbar och samlarkort. På varje peak så finns det en gubbe som man får köra mot på sista banan på peaken.

Vad jag tycker om spelet
Kul och ganska omväxlande men man tröttnar på det efter en månad ungefär. Det är kul att man kan köpa nya gubbar och byta kläder på gubben. Ett stort plus är också att varje gubbe har olika kläder och att ingen har likadana. Det finns också ganska bra fusk till spelet men det är dåligt att man inte kan avaktivera fusken om man har skrivit in dom.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men skulle kunna förbättras. Spelkänslan är jätte bra och det känns verkligen som man själv åker. Ljudet är JÄTTE BRA och musiken är fantastiskt bra gubbarna pratar till och med med varandra när man åker. Hållbarheten är inte specielt bra för man trötnar på det efter ca. en månad men i början är det fantatiskt kul.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8