Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSonic Mega Collection Plus

Playstation 2
Sonic Mega Collection Plus
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  4 februari 2005
 • Utvecklare
  Sonic Team
 • Antal ägare
  51
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8

Speltest av The_Snake

Inskickad av The_Snake den 28/01 -07 00:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Sonic mega collection plus: Det är ett spel med massa (jag menar det) massa gamla sonic the hedgehog spel från 1990-1997. Spelen är: STH (Sonic The Hedgehog), STH 2, STH 3,
Sonic and Knuckles, Sonic and flickis island, Sonic spinball, DR.Eggmans mean bean machine och massor med Game Gear spel (SEGA´s svar på Game Boy): STH GG, Sonic Chaos, Sonic Blast. Sonic Drift och Mean bean machine GG

Vad jag tycker om spelet
Detta spel innehåller dom bästa och mest framgångsrika spelen i Sonic historien mm...Varje spel har allt som ett vanligt supernintendospel ska ha (fast här heter det SEGA´s Mega Drive och Game Gear). Man skall alltså köra dom gamla sonic-spelen och sedan låsa upp ännu mer spel.
Om man har Sonic Heroes så får man Comix zone och The Ooze som också är mycket bra spel. Det bästa spelet är nog Sonic 3 and Knuckles. Det får man när man kört Sonic 3 20 gånger och Sonic and Knuckles 20 gånger.
Det spelet är en mix av dom båda spelen och är ett utav de bästa och största spel jag någonsin spelat (allvarligt).
Man får också med extra-material som att Sonic kan bli HYPER SONIC!!!

OK...Nog om det. Några av spelen är multiplayer och är underbara att köra tillsammans med.
Det är det bästa spelet Sonic har att komma med fast jag har inte kört Sonic-spelet till WII än så länge så vi får se fast hitills är det bäst. Och jag tror nog att iallafall något av spelen i Sonic Mega collection plus kan överträffa alla andra Sonic-spel som Sonic Adventure osv.

Det finns massor av extramatrial som trailers och till och med Sonic serier som man kan läsa.

Betyg till spelet
Grafiken var väldigt bra för att det är ändå rätt gammala dom flesta spelen (men det gör dom inte sämre) Spelkänslan var rätt bra fast ett undantag: Man ser oftast inte vart man springer så det är stor att man rusar på en fiende eller ramlar i ett hål. Ljudet var mycket bra.

Hållbarheten är utav det bästa eftersom det finns så många spel att välja mellan.

Jag rekommenderar detta spelet till alla spelare. Man kan spela tillsammans eller ensam och man kan spara när som helst under spelets gång. när man har spelat ett spel i 3 timmar får man massor av tips/trix till spelet.

Det var allt från mig... The_Snake

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6